Da har vi opplevd mye spennende idag. Jeg ble invitert av Rita Marlen og Glenn Larsen, om å komme og være sammen med dem på deres helbredelses-telt i sentrum av Tønsberg. Det var spennende å være tilstede der, det er både godt og fint å kunne flagge Jesus, vise Ham fram for verden, slik at folk kan få bli kjent med Guds godhet. Er det noe jeg tenker som er viktig som driver oss mennesker til omvendelse så er det Guds godhet. Vi hadde også live-video der og det var fint å kunne filme live og vise fram Jesus for de rundt oss. Det er slettes ikke feil! 🙂

Det var noen mennesker Rita hadde kommet i kontakt med, hun spurte meg og Jakob om vi kunne komme inn å hjelpe til med å be for dem. Vi sa ja til det og det var fint å snakke med  disse menneskene. Det var da en mann, som hadde vindt ii ryggen, vi ba for han og han kjente en varme strømme inn i ryggen. Det er jo positivt, ofte kan mennesker oppleve at Jesus helbreder i gjennom en slik varme-kraft, som da er en manifestasjon av Den Hellige Ånd for oss som tror på Jesus. Guds kraft strømmer da igjennom oss med sin salvelse!

Jeg fikk så truffet på Jakob, som og har en spennende Youtube-kanal der han ber for mennesker. Det var fint å komme i kontakt med Jakob og bli kjent med han og det han driver på med! Gud er utrolig god på å knytte kontakter, slikt at vi kan få muligheten til å bli kjent med hverandre.

Jakob bodde nå i Trondheim og hadde en sterk brann etter Gud og etter å leve for Herren. Så det var kjempe-fint å connecte med han, jeg hadde tidligere sett han på YouTube.
Vi tok så en kaffe sammen, og mens vi tok en kaffe sammen, så gikk vi forbi noen som snakket om at de hadde vondt i nakken. Jakob overhørte det og gikk på til en gruppe og tilbød seg å be for dem. De sa først nei, men da Jakob fortalte om mirakler han hadde sett Jesus gjøre, så sa de plutselig ja. Det endte med at Jakob fikk bedt for dem, og det var utrolig spennende. Hun kjente en varme som strømmet inn i henne. En annen mann sa da at han gjerne ønsket Bøn for ryggen, Jakob la hånden på han også, og Gud virket.

Dette var veldig oppmuntrende for meg å se at min lunsjh-avtale ender opp med å bli til forbønn og å søke Gud. Det var jo ikke noe annet helt fantastisk! Gud er så utrolig god!

Senere snakket jeg mer med Glenn Larsen og han fortalte meg om flere som hadde blitt bedt for og mottatt helbredelse! Det er jo helt fantastisk! Gud er bare så god!

Helbredelse er hverken en teknikk eller ord, men det er Guds nærvær, det er i vår rlsjon til Jesus at dette her skjer! Ved å være med Ham! 🙂 Halleluja!” 🙂 Priset være Gud.

Facebook Comments