Evangelistene Jensen, Haddal og Slotten er aktive på sin Nord-Norge turné og 5. August tok de turen innom Sortland, der møtte det godt over 100 ungdommer opp på torget. 13 ungdommer valgte å gi sitt ja til Jesus og ta imot ham og 4 ungdommer valgte å bli døpt etterpå.

Det er vekkelsesluft over de unge i Nord-Norge, når de tre evangelistene Daniel Haddal, Elin Slotten og Levi Jensen turnerer og samler unge i byer langs kysten nordpå.

I Sortland var det stor begeistring iblant ungdommene og responsen var massiv og torget var full av ungdommer.

-Vi kom kjørende inn til Sortland torg og før vi får parkert bilen, så løper ungdommene etter oss og de samler seg rundt bilen og ropte ”Jesus”, ”Jesus” og når vi gikk ut av bilen var det over 50 ungdommer som omringet oss og de var så giret og ivrige etter å høre om Jesus og være med på meetup, forteller Haddal med stor begeistring.

- Det har vært over 100 ungdommer tilstede på torget og vi har forkynt evangeliet med å fortelle om frelsen, helvete, himmelen og nåden. Da det var frelsesinnbydelse så var det 13 ungdommer som valgte å følge Jesus og de ga sitt ja til ham og av disse fire valgte å bli døpt samme kveld. Ungdommene ville ikke dra og de var så klare til å ta imot Jesus og flere fikk kjenne på den Hellige Ånd kraft! Det skal se sterke ting i Sortland, avslutter Daniel Haddal

Porklamasjon og forkynnelse av evangeliet

Elin Therese Slotten forkynner engasjerende i sin tale på meetup:
-Når du får et møte med en så stor skaper som har skapt alle menneskene med bare å tale det ut, det er et mektig møte og du blir aldri den sammen igjen. Han har lyst til å møte oss, Han vil at du skal vite at du er elsket og at Han fins. Han er en Gud som ser deg, en Gud som hører deg og dine tanker. Og Han vil ha fellesskap med deg, forkynner Elin Therese Slotten på torget mens ungdommene strømmer seg rundt henne.

-I dag har det vært veldig spesielt, det at ungdommer kom og stormet bobilen, da ble jeg litt satt ut, jeg har ikke opplevd slikt før, forteller Elin Therese.

-Det var kjempegøy å forkynne og se at så mange ungdommer tok imot Jesus i dag, vi hadde dåp og 4 ungdommer valgte å døpe seg, sier Slotten med et stort smil.

-Det var også fire ungdomsgutter som hadde tatt imot Jesus og de skulle møtes sammen og starte bibelgruppe sammen. En av guttene var ateist, men etter å ha kjent Guds kraft og tatt imot Jesus, så valgte han å følge Jesus, avslutter Elin Therese Slotten.

Forløsning av Guds kraft

-Glory, Halleluja roper Levi Jensen på karakteristikk vis. Det har vært veldig bra, alt er helt helmaks, folk strømmet til og over hundre kom under oppmøtet. Det var menighstsfolk og masse ungdommer tilstede. Mange var ivrige og ville ha Jesus, jeg tror vekkelse har startet her på Sortland nå! Forteller en svært ivrig Levi Jensen

Sander-og-Julian-valgte-å-følge-Jesus-og-å-døpe-seg-i-vann-samme-dag.-

Julie Baråsen 17, forteller om sin opplevelse på meetup.

-Hvordan har det vært for deg å være med på meetup?

-Det har vært spennende, en opplevelse for livet. Folket og det å høre om Jesus. Dette gav meg en glød til å følge Jesus og i dag tok jeg imot Jesus, forteller Julie.

-Undervisningen var veldig fint, jeg syns det er flott at dere deler ut bibler. Jeg har gledet meg lenge til denne dagen og jeg følger vanligvis med på det Levi legger ut.

Sarah Hartman (venstre)  som deltok på meetup sammen med sine venner, forteller om hvordan det var:

-Hvordan har det vært for deg å være med på meetup?

-Det har vært kjempeartig og veldig spennende. Jeg syns undervisningen er veldig bra. Denne dagen har vi ventet lenge på, vi følger med Levi Jensen på Facebook. Vi har tidligere sett video av meetup, det er skikkelig spesielt å sette live og oppleve meetup. Jeg anbefaler andre å dra på meetup, avslutter Sarah Hartman

FLERE VIDEO FRA MEETUP OG DÅP

Daniels instagram: