Ja, da har året gått, 2016 er over og et nytt år, 2017 begynner. I dette innlegget ønsker jeg å ta fram noen av høydepunktene fra året 2016! 2016 har for mange vært utfordrende, det samme har det vært for meg. Det har vært et tøft år, men og et år med gjennombrudd og styrke! Mye har skjedd som man kan se! I løpet av 2016 har det blitt mye reising, besøkt nye steder og kjente steder. Bedt for mange mennesker og vært med på mye spennende! Nesten litt for mye. Når en ser tilbake på året, tenker jeg åj, hvordan er det mulig! Det var litt av et år og veldig mange opplevelser både på godt og vondt! 

Det jeg kan si om 2016 er at det har vært et av mine beste år og et av mine tyngste år. Det har vært mye glede, samtidig som det har vært en god del smerte knyttet rundt det året! Men i alt har Gud løftet meg opp og gitt meg seier på etthvert område! Jeg vet at når jeg stoler på Ham, så både lykkes jeg og får seier! Han er veien, sannheten og livet! Det her Ham vi både skal og trenger å følge! Han er vårt håp og vårt vern! 

Så her ønsker jeg å legge til blogg innlegg fra opplevelser fra i år! Saker som har gjort inntrykk på meg som har vært til oppmuntring! Enjoy! 

Nå får du en del innblikk i livet mitt fra det året! Det veldig viktig at du ikke sammenligner deg med livet mitt. For jeg lever livet til det ekstreme, det er ikke normalt å reise så mye som jeg gjør, jeg pionerer fram en livsstil som kan bli mulig for andre via tro. 

Awesome time with Leif Hetland. So powerful! Revelation beoynd wisdom!

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Great time eating with these revivalists!

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Awesome ministring. East of L.A. so many miracles happened tonight: )

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Good times fishing:) Awesome time with my cousin! Fun fun!

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on