Ut på gata for å be for folk! 🙂

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

I dag 10 Juni, var vi ute i Tønsberg og ba for mennesker. Vi fikk se mange helbredet og møtt. Vi var en god gjeng som du dro ut sammen. Det var svært spennende å virke i Guds rike.

Jeg hadde med flere på teamet. Vi ble avvist svært mange gang. Ingrid på teamet spurte meg, Daniel er det slikt det er? At det er så mange avvisninger?

Vell, det er sånn at Gud virker med sin kraft og sitt rike.
Jeg sa til Ingrid:"Av 10 personer som vi tar kontakt med, er det gjerne 6 personer som sier nei og 4 som sier ja. Av de 4 personer som sier ja- får de mange av de et møte med Gud."

Ingrid nikket, ja- det er sånn det er. Så gikk vi i tro for å finne de riktige menneskene. Det ble mektig og bra.

Vi så ei kvinne, Ingrid gikk til henne og spurte om hun hadde smerter i kroppen? Ja, det hadde hun. Hun hadde vondt i ryggen. Fra 1-10 så var det på 8. Vi ba hun kjente varme og det gikk ned til 7. Kvinnen var veldig overrasket. Så ba vi igjen og ryggen føltes bedre. Og hun ble møtt og ville gjerne treffes igjen for å høre mer om Jesus. Det var sterkt og fint. Andre ba oss for henne og sa, jeg befaler all tankekjør å vike. Denne kvinnen ble svært overrasket av dette. Hun så - hvordan visste dere det? Hvordan visste dere dette?
Så fikk jeg forklart for henne om Guds ledelse og godhet.

Vi traff et par andre kvinner. Hun ene ble helbredet i ryggen og hun andre kjente at kneet ble bedre. Det var fantastisk og sterkt hvordan Gud kom med sin kraft.

Ellers delte vi ut mange kjærlighetsbrev og det var svært fint og mektig. Gud virket sterkt!
Vi delte om Gud i en båt på brygga. De satte pris på at vi kom inn i båten, men så sendte de oss ut igjen etterpå. Men jeg tror det gav litt inntrykk. Ingrid ba for en mann med vond skuldre og jeg for en som hadde vond rygg. Det skjedde ikke noe spesielt akkurat da.

Ellers ble mange møtt ute på gata og det var svært fint!