IMG_7564

Vennligst, se vidoene, les artikkelen og del dette med dine venner! Dette er rått! Og det kan sees om og om igjen! Om du velger å se på videoene, så kan du se de i den rekkefølgen de er satt opp! Da kan du nesten leve deg inn i dette som om du selv var på møtet! Dette er noe av den beste åndelige maten! Anbefaler deg å se hver eneste video i denne rekkefølgen! Det vil transformere deg! 

Lørdag 11. Mars 2017 ! Guds kraft i aksjon! Ilden faller. Håkon Fagervik og Daniel Kolenda

Søndag 12. Mars "Befriende tale & mye mennesker

Søndag 12. Mars del 2 "Mirakler og intevjuer"

Fredag 10. Mars. Første kvelden! Sterk og befriende Møte

Daniel Kolenda tale. Lørdags morgen
Håkon Fagervik tale. Lørdags formidag
Daniel Kolenda tale. Lørdags kveld
Daniel Kolenda tale. Søndags morgen DHÅ
Daniel Kolenda tale. Søndag Ettermiddag

Gå derfor ut og gjør alle folkeslag til disipler  - Av Daniel Haddal 
 Mennesker strømmet fram for å få et møte med Jesus. Man kunne se lengselen som det Norske folk hadde etter å erfare Gud. Det var så tydelig å kunne se den brannen som mennesker hadde i sitt indre. Hvordan de lengtet etter å bli brukt av Gud.
Evangelist Daniel Kolenda brakte Guds rike med storm i det han talte på Hmmelpuls 2017. Utifra et samarbeid med ICCC og ungdommene fra himmelpuls fikk de arrangert denne begivende møte-helgen. Stevnet var på Quality hotell i Sarpsborg.

Daniel Kolenda, som nå er Reinhards Bonnkes høyre hånd, delte med et ydmykt sinn om hvordan hans reise hadde vært. Kolenda som har talt til mer enn 40 millioner mennesker og sett millioner av helbredelser og tusenvis av kreative mirakler delte med oss om hemmeligheten bak miraklene.

Mange spør meg, hvorfor skjer det mirakler i Afrika, men ikke i Norge?. Mitt svar er at dette er et feil spørsmål å stille, forteller Kolenda. Gud gjør mirakler i vesten også! Men i Afrika har de forstått noe vi ikke har skjønt. I Afrika er mennesker desperate etter Gud. De går i mange timer om ikke dager for å komme på møter.

Det er ikke jeg som gjør miraklene, men Kristus som gjør miraklene. Jeg har ingen unnskyldningen for å ikke være et vitne dit jeg går.

Hemmeligheten bak å se mirakler
Når mennesker blir helbredet får Gud æren, når mennesker ikke blir helbredet, da tar ikke jeg skylden. Kolenda fortalte at noe av det som hindret at han i å be for syke, var nettopp det at han på bibelskole, ble lært opp til at om Gud helbredet noen fikk Gud æren, men om de ikke ble helbredet så måtte Kolenda selv ta skylden for det.

Dette endte opp med at ingen ba for syke, for alle var redde for å ta skylden. Sier Kolenda med myndighet i sin stemme.

Kolenda påpekte, at det ikke handlet om oss. Det handlet ikke om hvor flinke vi er til å be, eller om vi lever et hellig liv eller hva vi enn gjør. Nei! Det handler om å ha tillit til Gud og det i alle situasjoner!

Kolenda delte og om at han hadde forøkt alt for å leve et hellig liv. Han hadde bedt 6 timer dagen, fastet mye, ikke sett på filmer og heller ikke hørt på verdslig musikk. Men på denne tiden så han ikke noen mirakler.

- Da jeg var i Afrika med Reinhard Bonnke, skjønte jeg at det ikke handlet om meg eller mitt strev, men om Guds løfte i skriften for oss. Om hvordan Gud ønsker å bruke oss dit vi går! For så å være vitner i hverdagen om Hans herlige gjerninger.

Reinhard Bonnke sa: ” om du ber for 9 som ikke blir helbredet, skal du be for den tiende personen, som om alle ble helbredet”.

Kolenda påpekte at vi trenger ikke å utdype oss i teologien, la oss heller ta risiko, be for mennesker og helbrede syke i Jesu navn. Kolenda sa og at de som studer teologi på dypet nødvendigs ikke lever i en livsstil av mirakler! Vi trenger gjerne å slå av tankene våre og la Gud bruke oss slik Han ønsker.

Gud ønsker å reise opp en arme av evangelister
En av de sakene Gud har på sitt hjerte er å reise opp nye evangelister fortalte Daniel Kolenda! Han hadde sett at Gud ville reise opp en ny skare av evangelister til å reise rundt om og forkynne evangeliet!

Vekt opp fra de døde
Ved et tilfelle, var det en gutt som døde under et av korstogene i Afrika. Moren tok gutten med til medisinteltet og han ble konstatert død. Men hun gav seg ikke og ventet til Kolenda var ferdig med å tale og fikk så stå bak scenen. Da Kolenda kom ned, fikk han se denne kvinnen. Kolenda responderte med å spørre hva som var saken, men han forsto ikke hva hun sa. Det eneste han så var en tårevåt kvinne, som gråt i smerter og var helt fra seg.

Kvinnen holdt barnet i armen og gav det til Kolenda. Kolenda visste ikke at barnet var dødt og bar for det kort i en 30 sek, mens han holdt barnet i sine armer. Han sa: Gud må du helbrede dette barnet til denne kvinnen.

Senere dro Kolenda for å hvile, dagen etter kom han tilbake. Da fikk han se en hel skare med nye mennesker som kom for å høre om Jesus. Så ble det fortalt til Daniel Kolenda at de hadde en overraskelse til han. At denne gutten han ba for i går hadde våknet til livet!

Dette vitnesbyrdet endte opp med at mange kom til Jesus! Mange kom til tro på Jesus og ønsket å erfare Han som sin herre i sitt liv.

Om Kolenda
Kolenda er kun 35 år gammel, far til 4 barn og bosatt i USA. Han er nå arvetageren for Cfan etter Reinhard Bonkee. Til nå har Daniel Kolenda forkynt evangeliet for mer enn 40 millioner mennesker. Han har reist sammen med Reinhard Bonkee i lang tid og blit t trent opp av han.

Daniel Kolenda begynte sin tjeneste med å være lagergutt på lageret til en av kontorene til CFAN ( Christ for the nations) . Kolenda ble ettervert med Bonkee på korstog i Afrika og etter hvert hadde han sine egne kors-tog. Nå er han den som tar stafettpinnen videre!

IMG_7613
IMG_7618
IMG_7705

Om CFAN ( Christ for the nations)
I 1972 fikk Reinhard Bonnke et kall og en visjon for å nå mennesker i Afrika. Han følte at Gud tydelig kalte han inn til denne tjenesten. Selv om det så umulig ut så gjorde han det. I 1973 grunnla han organisasjonen og begynte så å reise rundt for å ha korstog.

I den første tiden som Reinhard Bonnke hadde møter, var det ingen menigheter som ville samarbeide med han. Istedenfor, jobbet de mot han. De sto imot det han gjorde og det han sto i. Men Reinhard ble ikke motløs og fulgte så kallet sitt. Senere fikk en unnskyldning fra alle de som gikk imot han og tjenesten hans og de takket for at han fortsatte.

På sitt aller første møte, skjedde det et kreativt mirakel der flere blinde fikk synet. Det endte med at lokalet ble fullsatt og slikt har det fortsatt!

CFAN, har 15 kontorer rundt om i verden og omtrent 100 ansatte som jobber fulltid med å planlegge og legge til rette for tjenesten. Mange av de ansatte har jobbet i mer enn 30 år og tjent med sine liv denne tjenesten.

Til tider bruker de 1 år bare på å planlegge et korstog! Ofte tar det skikkelig lang tid å få slike korstog på plass.

75 millioner frelst
Siden begynnelsen av tjenesten, har mer enn 75 millioner mennesker, skrevet opp navnet sitt på et kort og blitt oppmuntret og ledet til å gå i en menighet. Kolenda delte og at de hadde nok sett flere mennesker enn disse frelst, men dette er antall mennesker som har sagt i fra til veiledere om at de virkelig vil gå etter Jesus!

Hvordan appellerer dette til oss i dag?
Daniel Kolenda talte til oss på Quality hotell. Han talte som om det var til en hel folkeskare! Man kunne kjenne hvordan atmosfæren var elektrisk ladet med kraft, salvet av Den Hellige Ånd.

Noe av budskapet til Kolenda, gikk ut på at vi trengte å våge å gå i tro. Vi trengte å ta risk. Vi trengte å bli fri fra den menneskefrykten som så utrolig lett holdet oss tilbake.

Å være redd for å bli avvist er stolthet. Da sier du i utgangspunktet at mitt rykte er viktigere enn at mennesker skal få møte Gud. Du sier da at, jeg er for stolt til å kunne bli avvist. Og du tenker gjerne, hva vil mennesker tro om meg om jeg ber for mennesker på gata!

Daniel Kolenda talte radikalt og rett inn i livet til forsamlingen og sa: Når du ikke vil snakke med folk om Jesus, for du er redd for hva andre tror om deg, da sier du egentlig til Gud! Jeg er bedre enn deg! Jeg elsker meg selv mer enn jeg elsker deg Gud. Og du sier, jeg elsker min komfortsone, mer enn jeg elsker mennesker!

Alt i alt blir dette her veldig feil! Vi ser hvor feil det blir ut ifra hvordan vi operer i dette her! Gud har ikke gitt oss en Ånd som gjør oss motløse, men en Ånd av kraft!

Kolenda påpekte gang på gang om viktigheten av å være i Den Hellige Ånds ledelse og kraft. – Vi trenger å være fylt med Den Hellige Ånd. Det er Den Hellige Ånd som gir oss mot og styrke! Se på Peter! Her kan vi se hvor forandret han var etter pinsedagen!

Daniel Haddals , konklusjon og tanker!

Hvordan har denne helgen vært?
– Det har vært helt enormt, jeg har nesten ikke ord til å kunne beskrive det! Det har virkelig vært stekt og nydelig. Jeg har fått sett Jesus gjøre fantastiske gjerninger. Selv har jeg blitt veldig inspirert av å se hvilken høyde en kan operere i en evangelist tjeneste.

– Jeg kjente en veldig glede i treffe mange andre troende som brenner for det samme som meg. Alt dette var styrkende, godt og oppbyggelig og herlig! Herren er god! Virkelig god! Og det til evig tid! Halleluja!

Opplevde du noe ekstraordinært?
– Første kvelden inviterte Kolenda fram alle som ville bli bedt for. Jeg løp da fram. Daniel Kolenda la da hånda på meg 5 ganger, han ba for meg 5 ganger i løpet av kvelden! Da kjente jeg en kraft som strømmet inn i meg. Jeg klarte ikke å stå jeg ristet og jeg kunne kjenne hvordan atmosfæren var fulladet med Guds kraft. Jeg ristet i Guds nærvær, flere var redd for at jeg skulle falle, men det skjedde ikke.

– Jeg kjente hvordan bølger av kjærlighet strømmet inn i meg med salvelse og glede! Jeg følte Guds nærvær på en sånn måte at det berørte meg veldig! Jeg kjente at jeg fikk en slags overføring av det Daniel Kolenda hadde over sitt liv.

Lærte du noe nytt?

– Jeg har alltid vært ivrig etter å be for mennesker! Jeg har alltid vært ivrig etter å dele om Jesus. Jeg vil si at jeg lærte litt angående det at alt handler om Jesus alene. At det ikke handler om hvor fint jeg ber, eller at jeg heller ikke trenger å streve for å bli brukt av Gud. Jeg kan bare hvile i Herrens nærvær og vite at det handler om korset! Alt handler om korset og om ikke mitt strev eller om hvor salvet jeg er eller om hvile gaver jeg har. Men alt handler om å bare ha full tillit til Jesus på det han har sagt i Guds ord!

– Videre, fikk jeg opp øynene for hvor enkelt det er å be for syke på gaten. Som bibelen sier, kan jeg si til folk på gaten:” Hei, Himmelriket er kommet nær, kan jeg be om at du skal bli helbredet? Siden Jesus sier at det er oppskriften vår, så er det bare å kjøre på med dette!

– Jeg ble og mer oppmuntret og lidenskapelig tent til å forkynne evangeliet om Guds rike! Forkynne korset, blodet, frelsen og kraften i Jesu navn! Jeg forkynner dette i dag, men kjenner at jeg ønsker å gjøre dette enda mer tilgjengelig gjennom sosiale medier og slikt !

IMG_7097
Herbert (medarbeider i CFAN) & Daniel
Daniel Haddal

Hvordan var det å møte Daniel Kolenda og har du truffet han før?
– Første gang jeg møtte Kolenda var i Los Angeles 2012. Da var jeg på en reise til L.A for å dra innom en frokost som Reinhard Boonke og Daniel Kolenda hadde.
Siden har jeg hørt han på Awekening Europe i Tyskland og på Azusa Now.

Selv føler jeg at jeg fikk komme enda nærmere Kolenda ved å lære å kjenne han mer. Forstå hvordan han er. Se at han er et menneske. I går gikk han forbi meg og jeg så hvor stor han var. Han var muskuløs og salvet, det var nesten som å se en slags avatar. Utrolig oppmuntrende for meg å kunne treffe på han og ha en som Kolenda å kunne se opp til. Det er jo så viktig med forbilder.

Mine 10 topp forbilder er:
- Jesus
- Paulus
- Peter
- Apollos
- Elia
- Daniel
- Håkon Fagervik
- Svein Magne Pedersen
- Todd White
- Jason Chin
- Daniel Kolenda
- Patrica King
- Bill Johnson
- Kris Valloton!
- The Last Reformasjon

Hva tror du Jesus har videre for Norge?
– Jeg tror Jesus har vekkelse for Norge. Nå skjer det så utrolig mange bra saker der Guds rike strømmer til som aldri før. Jeg ser hvordan Gud åpner opp Himmelen mer og mer. Nå til sommeren skal det og være Revival Alliance! Det er jo mektig alle de som kommer til Norge disse dager! Det har blitt profetert i flere år nå, at en mektig vekkelse skal skylle over Norges land! Så jeg tror vi lever i den tiden der det skal skje, mer og mer! Der flere og flere vil komme til tro!

Hvordan kan en bli brukt av Gud disse dager?
– Vær Villig til å dø fra deg selv. Vær villig til å lev et ubehagelig, ukomfortabelt liv for Herren. Vær en Herrens gjører istedenfor en Herrens hører! Gå ut, fortell om Jesus, bli fri fra å tjene deg selv og start med å tjene Herrenes herre og kongenes konge! Vær den Gud har kalt deg til å være og søk Guds rike så vil du få alt sammen i tillegg!

Daniel Kolenda påpekte dette veldig tydelig, av hvordan han mennesker søker først sin komfort før de søker Guds rike. Men Jesus gjør det omvendt og sier til oss at vi først skal søke Guds rike, så skal alt annet bli gitt oss! Desto mer jeg tenker på dette, desto mer forstår jeg at det er slikt Gud operer i dag!

Selv kjenner jeg at jeg ikke har noen unnskyldningen for å ikke tjene Gud i dag! Og i den tjenesten han har kalt meg inn i !