Fire på TV Visjon Sverige

 

Jeg ble invitert til å være gjest på TV Visjon Sverige. Dette var mitt tredje gang som gjest på kanalen, men første gangen i 2017. Under TV-sendingen, så klarte jeg å komme 3 min før vi gikk av på lufta, så det ble veldig spontant, men Gudgitt. Man kunne merke at Gud var sterkt tilstede.

Under opptaket fikk jeg delt vitnesbyrd ifra gjengen TX-Vikings, ifra det jeg selv har opplevd og erfart og noen vitnesbyrd i fra det siste tiden!

Man kunne merke at salvelsen var tilstede og at det var enkelt å betjene menneskene som så på. Det er jo alltid spesielt for en vet aldri hvem eller hvor mange som ser på. Men man tjenestegjør innenfor mennesker i tro! 

Selv merker jeg en glede av å kunne bli brukt på TV på denne måten. Det å kunne nå ut til mennesker slikt, det er et kall som jeg har og en glede i hjerte etter å fortsette med å nå ut til mennesker! 

Spent er jeg på høre videre om hva som har skjedd om hvem ble berørt av Guds kraft. Det er alltid oppmuntrende med tilbakemeldinger som en får! 

Herlig å være Visjon Sverige med Daniel Karlson! # frelse #helbredelse profeti

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Sverige Live: 16.1.2017 . Se fra minutt 34.00

Sverige Live: 25.11.2016 - Hjärta för Sverige