Se videoen av dagen og dåpen

Å være i Brighton var veldig fint og oppmuntrende. Jeg hadde fått denne byen på mitt hjerte gang på gang. Jeg kjente at det var viktig å være der, komme seg dit for å kunne se hva Herren vill gjøre. 
På Shawn Bolz konferansen satt Phil seg ved siden av oss. Av meg og Jon Gunnar. Da skjønte jeg at Herren ønsket vi skulle ha en nærmere kontakt. Phil inviterte meg til å besøke han om jeg ønsket i Brighton. I ettertid kjente jeg en fred på å skulle dra dit. 
Å komme til Brighton ble en velsignelse. Veldig sterkt å kunne være der i denne bydelen av London. Møte mennesker. Sammen med Phil ba vi for folk rundt oss. Jeg fikk greie på at Phil hadde kommet til tro på og omvendelse for 1 år siden. Dette mens han var ganske på kjøret. 
Døpt i vann 
Vi snakket sammen i leiligheten hans, han fortalte meg sin historie og om at han lengtet etter å bli døpt i vann. Hadde vært døpt tidligere, men han hadde levd vekke fra Gud i mange år også møtte Gud han, derfor kjente han at dåpen med omvendelse var en viktig faktor. 
Jeg fikk så videre delt om betydningen og viktigheten av dåpen. Dermed endte det med at han spurte om jeg kunne døpe han. Jeg kjente selv at det ønsket jeg å gjøre. Jeg hadde sett det på forhånd i ett indre bilde at jeg skulle døpe han i badekaret. Da han spurte meg om jeg kunne døpe han, var jeg forberedt på det. Dermed kunne jeg være et redskap for han på det området!