Jeg tenker at vi heller må få startet en ny serie og kalle den for ” Jesu Ånds makt” eller :Den hellige Ånds makt”

Tok fly-toget fra Nationaltheatret og valgte å reise litt risky. Flyet mitt hadde avgang 8.55 og jeg var ikke framme på flyplassen før 8.42. Men jeg rakk det absolutt og det gikk supert siden flyet ble 15 min forsinket ..

På flytoget var det ei dame som skulle til Mexico med sin kjæreste, hun endte opp med å sitte ved min side. Jeg fortalte henne at jeg hadde bodd i USA og midt under samtalen spurte hun om hva jeg hadde studert.

Fortalte henne at jeg hadde studert “the supernatural” på school of super natural ministry, fikk da og delt noen vitnesbyrd om helbredelse.

Dette sjokkerte henne, hun forventet ikke å høre akkurat dette. Hun spurte om jeg drev på med exorcism, sa at det gjør jeg ikke, jeg opererer bare i Jesu navn uten noe “hokus pokius”.

Så gav jeg henne noen profetiske ord, innstillingen hennes var- ja det er vell ikke noe godt Gud har å si til meg.

Men Gud er jo trofast. Hun ble svært overrasket over alle fine ordene pappa Gud gav henne! Det var så fint å se at hun ble oppmuntret.

Kvinnen som da het” Emma” som jeg pleier å skrive ned på skattekarter. Endelig fikk jeg treffet henne. Hadde jeg tatt vare på noen gamle, så hadde jeg hatt henne på kart! Derfor Det kan det være lurt å gjerne gå med 2 skattekart i lommen til vanlig!

Det var fint å kunne ta henne litt nærmere Gud. Hun syntes selv at alt overnaturlig hørtes skummelt og den eneste forbindelsen som hun hadde til dette var serier som åndenes makt.

Anyway Jeg rakk flyet og kom trygt hjem!