Drawing Uke 37 

Min oppmuntring til deg!

>  Start listening now >

Fortsett med å jage etter drømmene dine

Oppmuntring og oppdatering fra uken

Sterkt å se Jesus helbrede på gata i Drammen

Møtte  Veronica fra Visjon Norge! Det var flott å treffe henne igjen, hadde ikke sett henne på over 1 år. Veronica snakket om hvordan hun hadde lyst til å være med på gaten for å se Jesus i aksjon! Vi tok oss en tur i retning av StarBucks ved Drammen Torg. Der traff jeg en hel gjeng ungdommer, de var utpekt for meg! Så gikk de videre inn mot kjøpesenteret, vi gikk og inn og møtte de ved en korridor. Jeg introduserte meg selv og spurte om de hadde noe vondt i kroppen, det hadde de. Jeg sa jeg kunne hjelpe siden jeg tror på Jesus. Så hadde Elize vondt i ryggen. Jeg spurte henne om et av beina hennes var kortere enn det andre. Og ja, det var kortere! Så utfordret jeg henne til om vi kunne få be at hun kunne bli helbredet. Etter å ha tenkt seg litt om og etter p ha spurt vennene sine, så sa hun ja til det. Da satt hun seg end ved trappetrinnet og vi målte bein lengden og ja, den var sånn 2- 3 cm kortere. Og veldig gøy var det, da beinet bare vokste ut. Sånn bom! Så var det vokst ut! Gleden av å se det var stor, selv ble hun sjokkert og overrasket. Hun kom tilbake etterpå etter å ha målt flere ganger og ja, beinet var fremdeles like langt og stor var lykken hennes i det! Så det var utrolig kjekt å få lov til å be for henne! Senere fikk vi gode samtaler med gjengen der, og jeg så at mange av de ungdommene som henger rundt starbucks området er åpne og ønsker å oppleve og erfare Jesus!

Noen høydepunkter

Blessing å se Lars igjen! Wow vi er grønne for tida:)

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Koselig å være med disse 2:)

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Kraftig og bra på Filadelfia 🙂

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Kjempe gjeng! Herlige folk!:)

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Ready for Justin Bieber! Good times

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on