Evangelistene Jensen, Haddal og Slotten tok turen til Lofoten for å ha meetup den 3 august. Over 100 unge og voksne var tilstede og fikk hørt det evangeliet forkynt, der også flere valgte å ta imot Jesus og mange fikk tildelt bibel.

Forkynnelse av evangeliet om Jesus er populært blant ungdommene på de såkalte meetups som Levi Jensen pleier å ha. Dette er første gangen slike meetups blir arrangert i Nord-Norge og begeistringen blant ungdommene er stor.

- Glory”, ”Halleluja” roper ungdommene når de ser Levi Jensen gå igjennom sentrum i Leknes. Noen blir helt satt ut av å se Levi, mens andre følger etter og noen spør om forbønn og om veien til frelse.

Med sine 33,000 følgere på Instagram, 1,3 millioner visninger på sin YouTube-kanal og med omtrent 1 million månedlig åpninger på Snapchat har han nådd en stor søkende gruppe blant ungdommene i Norge.

Frelse og glede

-Vi begynte med å gå til Lofotsenteret i Leknes 1 time før meetup. Og allerede der var ungdommene samlet og klare for å komme på møte og vi ba før møtet for en ungdom med ryggsmerter som ble mye bedre, forteller Daniel Haddal

-Mange har kommet, bibler har blitt delt ut og det var fantastisk å høre på forkynnelsen til Levi Jensen og Elin Slotten. Responsen har vært god og vi har stått på parkeringsplassen utenfor Betel i Leknes. Evangeliet har blitt delt og dette kjennes ut som at vi er et "dream team", forteller en glad Daniel Haddal.

-Vi ba for en ungdom som ble helbredet i nakken sin og han ble helt satt ut av det som skjedde! Det er en utrolig åpenhet blant ungdommene og vi har fått forkynt det fulle evangeliet med fokus på korset og frelse, forteller Haddal med et smil.

- Det var syv personer som kom fram og ønsket å blir frelst og å få oppfølging. Det var en tydelig lengsel etter mer av Jesus. Vi merker at Guds rike går framover, avslutter Haddal

Helbredelser og forkynnelse

-Vi ba for en som hadde angst som kjente Guds nærvær og ble satt ut av at han erfarte Gud. Det har vært over 100 mennesker tilstede, så det er veldig fint, forteller  en svært glad Elin Therese Slotten

-Så mange dukket opp og før vi startet, kom det mange ungdommer etter også og spurte etter å bli frelst, de fulgte etter oss til parkeringsplassen der vi skulle ha meetup, så dette er kjempe gøy. Vi har forkynt evangeliet og bedt for syke og nå har vi delt ut mange bibler, så vi har blitt tomme for bibler, avslutter Elin Therese med glede!

Videoer:

View this post on Instagram

Meetup I Lofoten kl 17:00

A post shared by Levi Jensen (@levijensen2970) on

View this post on Instagram

Meetup I Lofoten

A post shared by Levi Jensen (@levijensen2970) on

-Hvordan har det vært for deg å være med på meetup her?

-Det har vært fantastisk bra her på meetup. Dere gjør en kjempe fin jobb iblant ungdommene og det gleder mitt hjerte at dere får ut forkynnelsen for det er så viktig.

-Det var godt å se at så mange ungdommer kom, tenk at Gud sender folk i sin vei for at vi kan forkynne Guds ord, det er veldig godt! Og jeg anbefaler alle å dra på meetup, dette er fantastisk, avslutter Nilsen med et jublende ”hurra”!

Monica Nilsen fra Vestvågøy var en de  voksne kristne som møtte opp for å støtte opp meetupen.

-Hvordan har det vært for deg å være med på meetup her?

Det har vært helt fantastisk å være på meetup ikveld, jeg fikk og bedt for en ungdom til frelse.- Å få høre Levi, Daniel og Elin Therese preke var veldig bra, dette er ekte og det er budskapet om frelsen, helvete og dette trenger mennesker å vite! Jeg vil anbefale Norges befolkning om å hive seg løs og bli med på treffene når Levi Jensen kommer, sier Remi Andre Reitan begeistret.

Remi Andre Reitan (29) som er en disppel av Jesus  var en av ildsjelene som ønsket at det skulle bli meetup i Lofoten.

 

-Hvordan har det vært for deg å være med på meetup her?

-Det var samlet en god del ungdommer og det var flere voksne folk som satt i bilene og hørte på. Det budskapet som gikk ut om å kunne bli frelst ved korset var det som kom til i dag og det var forbønn for helbredelse. Dette var en kjempeopplevelse og jeg tror dette vil bære god frukt!

-Det ekstraordinære er å kunne samle 100 mennesker på torget for å forkynne evangeliet er kjempe fint, det å kunne nå ut til ikke-kristne mennesker som ikke setter sine føtter inne på et bedehus, avslutter Berg.

Hans Kristian Berg, kom for å se meetupt og ble sterkt berørt. Han er med i Klippen menighet i Leknes.