For en fin dag, jeg våknet sånn i 12-tiden. Siden jeg hadde vært oppe i 40 timer, hadde jeg godt av ekstra søvn. Det er godt å våkne uthvilt. Jeg kom på at jeg hadde konferanse idag, på nettet, og jeg hadde enda ikke sendt ut velkomstmelding, så 4 timer før konferansen, så fikk jeg laget denne live meldingen og sendt ut info!

For en fin dag, jeg våknet sånn i 12-tiden. Siden jeg hadde vært oppe i 40 timer, hadde jeg godt av ekstra søvn. Det er godt å våkne uthvilt. Jeg kom på at jeg hadde konferanse idag, på nettet, og jeg hadde enda ikke sendt ut velkomstmelding, så 4 timer før konferansen, så fikk jeg laget denne live meldingen og sendt ut info!

Jeg brukte en del fine bibelvers som jeg underviste utifra! Det var godt å se at mange ble oppmuntret av tiden vi hadde. Møtet varte i 2,5 timer også var det ettermøte til 23.15. Så da ble det 4 timer og 1 kvarter med møte. Det var gledelig.

Victoria delte så nydelig ifra livet hennes, om hvordan Gud bruker henne i hverdagen og åpenbaring som han har gitt henne! Hun hadde mange gode eksempler å komme med, og essensen var kjærlighet til Jesus, være villig til å bli brukt av Ham!

Jan Webjørn delte også, det var veldig sterkt det han fortalte. Han fortalte utifra sitt eget liv. Om hvordan Jesus hadde reist han opp og gitt han et nytt liv. Han fortalte om hvordan han har blitt utsatt fra ekstrem mobbing i barndommen og mye vondt, så delte han om hvordan Jesus har fritatt han og legt sårene hans! Det var så fint å høre på. Anbefaler alle å sjekke det ut!

Senere var det fint å bli kjent med flere, så gleder jeg meg til Lørdag 26 April, da vi skal fortsette med møtene. Veronica Sandaker skal da dele om det å leve en seirende livsstil! Det kommer til å bli utmerket bra!