Se møtet her:

Her var det mer enn 5000 mennesker. Mektig å kunne erfare dette, det var starten på konferansen som ICEJ arrangerer, veldig vakkert her og trivelig. Guds favør er over stedet på en herlig måte. Tenk å kunne tilbe Herren midt i ørkenen. Wow, sier jeg bare.

Jeg ble rørt til tårer under lovsangen, det gjorde veldig inntrykk på meg. Kjente også hvordan Herrens velbehag var over stedet. Her var vi samlet for å prise kongenes konge og det i Israel.

Noen av artistene som sang var Shai Sol (personlig venn av meg) og Birgitta Veksler (kjent messiansk lovsangsleder). Jeg gråt da jeg hørte musikken. Kjente at Gud var tilstede.

Angus Buchan - shares a powerful message about repentance. Very strong!

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Reinhard Boonke, skulle egentlig holde åpningsmøtet, men han kunne ikke komme, men vår kjære broder fra Afrika Angus Buchan som har samlet over 1 millioner mennesker til bønnemøte, han kom. Han talte til oss. Budskapet var kraftfullt, og handlet om å leve sterkt med Herren, ha et sterkt bønneliv og gjøre en impact der en er. Broderen preiket kraftig og publikum var med. Han delte om at i fjor, hadde han et bønnemøte, som rystet Afrika. Så mange som 1 - 1,7 millioner mennesker kom på bønnemøtet, helbredelser skjedde og mennesker ble berørte. Han fortalte meg også at han ber og søker Herren fra klokken 03,00 - 09.00 og det hver morgen. Han er bodne, og måtte opp tidlig, men nå er han pensjonert og står fremdeles opp tidlig, men da for å søke Herren. 5-6 timer ber han hver morgen og søker Herren.

Det gjorde inntrykk på meg, tenk om vi hadde kunne søkt Herren mer, hvordan ville livet og omstendighetene våre sett ut? Det hadde ville rocket omgivelsene mektig takk og lov! Priset være Herren:)!