I dag var en fin dag, min trofaste bror i Herren kom. Han er fra  Minnesota til vanlig reiser han non-stop. Nå er han på norgesturné for å be for mennesker og forkynne om Jesus. Han har sett mer enn 120 mirakler skje i Arendal området.


Nå skulle han være sammen med oss i Tønsberg. Dette ble en velsignet tid, da vi fikk erfare Guds godet sammen.
Det var veldig fint å se på Paul igjen. Vi har gått på skole sammen i USA. Vi gikk sammen fra 2008 til 2011. Paul reiser rundt over hele verden og andeler steder der han ser Jesus  gjøre tusenvis av mirakel og helbredelser.
Paul har sett flere tusen mennesker bli frelst rundt om i verden. Han er veldig flink på å  aktivere andre mennesker til å helbrede syke og til hvordan andre disipler kan forkynne navnet Jesus.
Her er forresten en liten videoklipp av Paul der han er med på en TV-serie, altså en film som ble laget i Sveits. Se etter YouTube klippet her, det er mennesker ble og blir helbredet.

Guds kraft på restaurant
Paul og jeg dro til Tønsberg Brygge for å spise middag. Vi spiste Sjømat og bestilte det, og da servitøren kom for å levere maten til oss. Så spør Paul om servitøren har noe vondt i kroppen sin. Servitøren forteller at han har vondt i ryggen sin. Paul spør så om å  få be for han og det fikk han.
Servitøren fikk da å kjenne på Guds kraft, han fikk kjenne på en berøring, der ryggen ble helbredet. Alle smertene forsvant etter at på Paul ba for han tre ganger.
Servitøren ble veldig glad og overrasket. Noe slikt hadde han aldri opplevd før, så spurte Paul om han ville kjenne på Guds kraft, ja sa servitøren.
Paul ba for han i Jesus sitt navn og han inviterte den hellige ånd til å komme å berøre servitøren, deretter forkynte Power om korset om Jesus at Jesus er ekte og at Jesus helbreder i dag og at han lever. Dette gav et sterkt inntrykk til servitøren dette var noe sterkt.

Nydelig kveiete

Den Hellige Ånds kraft
 Da holdt Paul hendene sine over servitøren sine hender uten å være borti. Og Paul sa kom Hellige Ånd. Og da kjente servitøren en kraft over hendene som gikk igjennom han i armene og oppover mot skuldrene, dette var noe helt nytt og det var en demonstrasjon av Den Hellige Ånds kraft. Servitøren beskrev at dette var en energi han aldri hadde følt før.
Jesus er mektig og han berører mennesker med sin kraft, det var fantastisk å se hvordan servitøren ble berørt av det som skjedde.
På vei hjem, så gikk vi langs Brygga, da tok Paul også kontakt med noen Afrikanere fra Eritrea og han ba for den ene mannen som hadde vondt i ryggen, siden Paul hadde et kunnskapsord på at personen hadde vondt i ryggen.


Kveldsmøtet.  På kvelden delte Paul Guds ord. Han forkynte evangeliet og nådde mektig ut. Det var sterkt å se hvordan Guds kraft da nådde mektig ut! Mange ble både møtt, styrket og fylt med en kraft. 
Paul delte om vennskap med Den Hellige Ånd og viktigheten av å forløse Guds rike rundt om. 

Paul Rapley deler i menigheten til David, der David Auke tolker.


Bein kortere vokser ut-på kveldsmøtet, var det flere helbredelser som skjedde og flere som ble aktivisert. Jeg ba selv for en kvinne med et bein som var litt kortere og det vokste ut under forbønn, takk og lov for det! Hun var glad for det og kjente en lettelse i å gå. 

Flere helbredelser
Denne ene kvinne hadde et bein kortere og ble bedt for av noen som aldri hatt bedt for det før og beinet vokste ut. Så var det enda ei som slet med smerter i kroppen og hun ble helbredet. Svært mye skjedde og det er stort å se hvordan Herren virker med tegn, under og mirakler. 


Andre ble helbredet i både rygg og nakke. Vitnesbyrdene strømmet inn ettersom Paul ba og betjente mennesker med Guds rikes kraft. 
Jeg ba selv for ei som hadde nedsatt hørsel, hun kjente at det prikket veldig i ørene. Så det blir spennende å høre om hva som skjer og hva Herren vil gjøre, takk og lov- Gud er god. 
På kvelden hadde Paul og jeg flere gode samtaler og det var godt å se han igjen, da det er to år siden sist gang. Paul hadde selv kommet fra Froland, der han hadde sett flere sterke helbredelser og menneske utrustet for å bevege seg i Guds rikes kraft.