Du verden for en herlig tid det var å være med på NORGE IDAGS generalforsamling. Herlig å treffe så mange Guds menn og kvinner på et sted. Svært mange ble fylt opp med kraft og glede. Og mer enn 20 mennesker ble frelst! Dette var en sterk begivenhet!

Jeg delte om skattejakt på møtet! Det falt i god jord, da mange ble oppmuntret av å høre om hvordan en kan virke for Guds rike på denne måten! Det var til velsignelse til mange! Her kan du se video og høre “talen” av hva som skjedde!

Skattejakt-tale

Kveldsmøtene

Jeg fikk æren av å treffe Norvland Yuri, han har oversatt bibelen Guds ord-utgaven. Han delte med begeistring av at han var svært fornøyd over at jeg leste fira hans bibeloversettelse da jeg underviste. Personlig av det en ære å treffe en Guds mann som han. Det gjorde godt med meg og var til oppmuntring!

Ingrid ber for denne kvinnen som opplever helbredelse:)

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

- Helbredelser
Utenfor stevnet på Bildøy, traff jeg på Ingrid, hun sto der på stand.Hun ble med meg og ba for mennesker i gangen. To godt voksne kvinner opplevde helbredelse. Det som var så herlig var at beinet vokste ut i det vi på for ei som hadde det. Beinet på skjøt ut i full fart.
Deretter ba vi for en til som ble bedre i kneet sitt. Hun hadde også skjevhet i hoftene, vi ba for det og beinet som var kortere vokste ut.

Jeg var på Egon på Sotra sammen med Jan Hanvold. Etter at vi spiste pizza, ble Jan veldig fylt med DHÅ, han tok risk og tok kontakt med en gjeng ungdommer som satt og spiste. Da viste det seg at det var en kvinne som hadde smerter i hoften og bein kortere enn det andre. Jeg spurte henne om hun kunne legge hånden sin på hoften sin. Det gjorde hun og da strømmet Guds kraft og hun kjente varme. Deretter sjekket jeg bein lengden på henne, det ene beinet var kortere enn det andre. Mektig var det, da det vokste ut der på restauranten. Andre så at det skjedde, og folk snudde seg og lurte på hva dette var. Jeg fortalte ungdommene at dette var Guds kraft, på den måten fikk vi demonstrert Guds rike for de.
Jan ble sen til møtet, siden vi brukte tid på å be. Her kan dere se han dele det. Det var jo verd det!

Lørdags morgen ble jeg intervjuet av Norge idag. Trine intervjuet meg, her delte jeg om hvordan jeg kom til tro på Jesus, vitnesbyrd fra det å be for mennesker på gata og jeg fikk fortalt om Guds rike. Programmet vil komme ut i løpet av noen uker.

- Finn Jarle 70 år.
Det var da kjekt å være i 70-årsdagen til Finn-Jarle Sæle. God mat, flotte taler og herlige mennesker. Virkelig en ære å kunne feire en slik flott Guds mann! Jeg fikk da mange gode samtale med folka rundt meg! Det var til oppbyggelse og oppmuntring.

- Jørn Strand.
Jørn Strand tale, det var herlig å høre på det han sa. Det var så utrolig mang gode poeng han kom med. Fokuset var så sunt, da det var på Guds kraft, nærværet, vekkelse og personlig relasjon med Jesus. Helt fantastisk!

20 mennesker søkte frelse på møtet til Svein-Magne Pedersen
Jeg var på møtet med Svein Magne Pedersen. Det var mektig å høre han tale Guds ord med slik autoritet. Det var mektig! Tenk, at det var gjennom hans tjeneste i 2003-2004 at jeg kom til tro på Jesus og fikk se Guds kraft i aksjon. Å høre Svein-Magne 13 år senere var godt! Du verden hvor mye frukt tjenesten hans bærer.

Noe som var svært sterkt, er rundt 20 personer tok imot Jesus på møtet! Det ar fantastisk å se! Takker Gud for det! Svein-Magne ba for mennesker til langt utpå natta. Vitnesbyrder av helbredelser strømmet inn! Svært mektig å se!

Jan Eriksen taler
Så mektig å høre Svein Eriksen tale Guds ord. Du verden for noen mektige historier av hvordan han reiser verden rundt og besøker fanger i fengsler, forkynner evangeliet for de og de tar imot budskapet og omvender seg. Han fortalte om hvordan dødsdømte fanger blir frelst da han besøker de. Budskapet hans var svært radikalt og mektig. Jeg takker Gud for den mektige tjenesten som han står i! Fantastisk og mektig, takk år Herre for det! Man kan se hvordan det oser Jesus av hele denne mannen!!!!

Her treffer jeg Dag som jobber som fulltids- jounalist for Misjonen Jesus leger. Det var svært oppbyggende å høre om alt han opplever Jesus gjøre i den tjenesten. Fantastisk!