Da har vi hatt noen fantastiske dager på Stord. Der vi har sett Guds kraft i aksjon. Jeg ble invitert til å tale hos menigheten” Nytt liv Sunnhordland" på Stord. Menigheten der Frank & Kristin Håvik er pastorer.

Det er så godt å være på steder, der du merker at du har hjertekontakt med gjengen! Det er en veldig god følelse. Her på dette stedet føler jeg at menigheten brenner for utvidelse, for reformasjon, for vekkelse. For å spre Guds rike. Det har virkelig vært noen flotte dager å være her sammen med de.

Temaet for konferansen var “Bryt dere nytt land”. Altså nye måter å kunne vinne mennesker på, nye måter for å kunne utbre evangeliet av Guds rike. I denne anledningen hadde jeg med meg et skikkelig flott team. Marte, Olianne, Elisabeth og Tonje! Vi koste oss veldig på turen og fikk betjent mennesker med Guds kraft og i Guds ord.

Det var og et til flott ektepar sammen med oss, Hans Petter og Kari. De er misjonærer og bor nå i Ålesund. De har sett Jesus gjøre fantastiske gjerninger rundt om i verden. Det var gripende og fint å lytte til det de hadde på hjertet.

På denne helgen 24 - 26 Mars, hadde vi møter Fredag, Lørdag og Søndag. Lørdag 25 Mars var dagen da jeg og teamet hadde møtet. Op den dagen hadde vi 4 møter, der vi og var på gata i 2,5 timer for å fortelle mennesker om Jesus.

Personlig syntes jeg det var herlig å se reaksjonen til ungdommer og voksne som vi ba for på gaten. Å se uttrykket deres i det Gud berørte dem, gjorde noe med meg. Gud er god og han er i godt humør.

Fredag 24. mars

Her er noen sitater som jeg tok av det Frank Håvik delte på møtet. Frank Håvik som som står i spissen med sin kone Kristin i Tjenesten, delte så radikalt flere sannheter angående menighetsplanting og den kristne situasjonen i vårt land pr i dag. Om du vil få med deg alt han sa, trenger du å lytte til talen.

– Den raskeste måten å spre evangeliet på er ved å plante menighet.

– Vi tror det er myndighetene som avkrefter landet. Nei! Det er vi menigheter som avkristner ved å ikke plante nytt og ved å ikke gjøre jobben av å spre budskapet.

– Hadde alle menigheter vært bedrifter, hadde vi blitt nedlagt.

– Vi må tenke nytt og vi må ha fokus på Jesus. På oppdraget vårt, på våre medmennesker.
Når du møter en, så tenker du ikke. Der går en ufrelst, nei- du tenker ,det er en som skal bli frelst.

– Vi trenger å plante menigheter og nå ut. Lenge har det vært en uting å plante nytt.

– Pinsebevegelsen hadde som mål å plante en pinsemenighet i enhver kommune. Men vi trenger så mange flere menigheter i kommuner.

– Tenk om vi kristne etablerte nye menigheter rundt omkring.

– La mennesker virkelig kjenne at vi bryr oss om de. Vi trenger å ha kjærlighet for mennesker. Forteller Frank med autoritet i stemmen.

Vlog oppdatering

Lørdag:

Tale første kvelden

Vitnesbyrd fra gata:

Undervisning Daniel & teamet:

Trening,til å gå ut på gata: