Dag 1

Her kan vi se min første facebook-live stream video etter at jeg kom til Isreal. Her deler jeg om Isreal, om synet en trenger å ha på Israel. Det for å å prøve å bringe en kulturell og kristent syn på det jødiske folket og landet Israel

Dag 2 - Naharyia

Flott å være her i Naharyia, bruke tid med familie. I denne videoen tar jeg dere med på en liten tur til å se rundt i nabolaget, blant annet får vi et innblikk i hvor jeg gikk på ksole og hvor jeg var i barnehage. Anbefales å se, kan være til oppmuntring for deg

På vei til Jerusalem, takk til alle som ber...

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Turen til Jerusalem

Utifra en gudgitt ledelse dro jeg itl Jerusalem, uten å ha så mye plan, men for å se etter hva som ville skje. Det var svært spennende og godt å kunen dra dit. Her kunne jeg være til oppmuntring og jeg merket Guds ledelse i sme detalejer så vell som større detaljer. Mektig opplevelse.

Da har vi kommet oss i land i Jerusalem!:) sterkt

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Jerusalem - Gode tider:

Her er jeg på reise, og jeg dro på morgenen ned til kalgemuren, så vell som noen flere turer. Det var en skikkelig velsignelse og til veldig oppmuntring. Her filmet jeg "Live" fra eventet som man kan ta en titt på, fra klagemuren og utenor. Her ser vi flere som feirer Barmitzvha, er de går rundt ved tempelporten i jubel og sang. Vi får og be for mennesker, velsigne soldater og legge inn bønnebegjær i kalgemuren til de som fulgte med live. 

Interesang dag 2017

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Han er oppstått 

Her dro jeg med min venn Halvor Aurlien til gravhagen. Det var fantastisk, vi kunne føle en veldig sterk fred i denne hagen og det vær velsig godt. Her får vi innblikk inn til Jesu-grav. Det kan absolutt være verdt å se på dette, det kan være til stor oppmuntring for deg. 

Det som er sikkert er at bibelen blir virkelig når vi søker Herren og er i Hans nærvær. Og spesielt når vi går og ser på de arkeologiske stedene fra bibelen. Da blir bibelen og Guds rike veldig virkelig for oss. 

Jerusalem, Jerusalem...

Her deler jeg en video til fra Jerusalem, her kan vi se kalgemuren (westeren wall) og her intervjuer jeg ei jødisk kvinne og stiller henne enkelte spørsmål, samt at jeg fikk be en velsignelse over henne. 

Videre i neste video her, deler jeg fra kalgemuren, der jeg er inne og ser tar på tempelmuren, samt at jeg ber om vekkelse blant jøder og i Norge. 

Da var jeg så heldig som fikk møtt denne flotte mannen. Han var ortodoks jøde med et flott og vakkert smil. Vi hadde en flott samtale sammen. Han var fra Israel, hans foreldre var fra Europa (Ungarn) og deres søsken var blitt drept i holoucaust under andre verdens krig, dermed var han uten tanter og onkler. -Hvordan ble du Ortodoks, spurte jeg han: - Han fortalte meg at han etter militæret ønsket å finne retning på livet, på den tiden var han sekulær. Han dro på et seminar i hafia angående den jødiske troen.  Deretter kjente han at det var godt å følge loven og at det var til velsignelse med troen. Dermed valgte han å bli ortodoks. Han var søken og så etter hvilke folk som hadde kjæeloghet og da oppdaget han den ortodokse formen( for jøder å bli ortodokse er at de omvender seg og følger budene) - Hvilket bud er mest viktig for deg, spurte jeg han. Han fortalte meg at budene var like viktige og at han som Ortodoks jøde trengte å følge 613 bud. For hendinger er det 7 bud( les om Guds befaling til Noha) - Deretter sa han: det viktigste for meg er å ære Gud daglig å tilfredstille han med gjerninger så han blir takknemlig av min innsats. - Hva tenker du om Messias? - Han svarte meg, Messias kan komme når som helst, han er en av oss. Når han kommer blir det fred og Han blir kongen over hele verden. Messias er en av oss, han har ikke åpenbart seg enda, mend jeg tror det blir veldig snart. - Denne ortodokse jøden, mente at Messias muligens var en av rabbinerne blant de, at han snart kom til å åpenbare seg, da blir Messias rike, det sterkeste rike i universet poengterte denne jødiske mannen. I hjertet mitt tenkte jeg, han er så nær Gud. Så nær sannheten, men samtidig så langt unna for ingen kan oppfylle loven. Skriften taler om at det er et slør over øynene deres til å ikke se. Kjenner det hadde vært bra å kunne dele om Messias utifra skriftene, bruke det gamle testamentet, slik som apostlene gjorde i skriften. Denne flotte mannen delte videre om at han ønsket å tjene Gud ved å følge budene. Nå var det ikke alle 613 bud å følge. Da siden templet nå ikke fantes var det annerledes. Jeg fortalte han at det viktigste budet for meg, var å elske

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on