Finnmark skal bli freslt!

Amazing time om the North

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Vi hadde en utrolig flott kjøretur fra Alat til Komagfjord. Så flott å treffe Leif og Maj-Liss igjen. De driver på med mye fiske, der de blant annet henger opp tørrfisk som de sender til Afrika. Artig å se på fiskinga deres:

Hallelujha

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Fantastisk å se mine venner og hvor mye fisk du får:):)

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

PÅ kvelden hadde vi et kveldsmøte. Her delte Yakov en spennende tale som handlet om det å ha sin tilit på Gud og ikke omstendighetene. Samt det å søke Herren i det skjulte før en offentlig går inn i tjeneste.

Jeg fikk tolket han ifra Hebraisk til Norsk. Vi koste oss hjemme til Maj-Liss. Der vi fikk delt om Herrens verk. Yakov selv har et utrolig spennende vitnesbyrd av sin frelseshistorie. Den kan du se om du klikker "play" på facebook-videoen nedenfor. Som du ser har den mer enn 290,000 visninger. 

The doctors were in shock - the cancer had disappeared!

Late 2015, Eitan Bar, Moti Vaknin & Anastasia received a request to come to a hospital and pray for a child who lost his sight and sick with cancer. Jewish Jacob was there too and witnessed the miracle of healing in front of his eyes, leading him to Jesus Christ! Watch Jacob's AMAZING story and SHARE!!!

Posted by ONE FOR ISRAEL Ministry on 13. august 2017

Alta - Betesda Tverrelvdalen

Da kjørte vi videre til Alta for å ha en møteserie i Betesdag Tverredalen. Her kom det en del mennesker til konferansen. Vi fikk delt om Israel og Guds rike, samt bedt for syke. Flere ble helbredet og møtt av Gud.

Nå kom Sason Pochtar direkte ifra Tel Aviv. Det var flott å se han. Han forkynte og det var svært mye godt han sa!

Sason Pochtar, er sønnen til Israel Pochtar, som er pastor i Kilat Halell i Ashdod. Sason underviste og var hovedtaleren på resten av turen. Det han kom med var gull! Så følg nøye med videre!

1. Des - Yakov Koifman & Sason

3. Des - Sason Pochtar fokynner

Vlog Alta - Hva skjedde? "Engelsk tale"

Kautokeino Eben - Ezer Møter & Snøskuter

Videre skulle vi ta turen til Kautokeino for å være litt der. Det var noe vi så fram til. Kautokeino er jo Nils Bueng sin hjemby! Det eneste som var litt kjedelig, så og si, var at det var ganske kaldt. Ellers var det topp å treffe troende der. Vi hadde møtene våre i menigheten og det var en stor velsignelse! Yakov måtte dessverre forlate oss for å reise tilbake til Israel, men Sason var med videre!

Vlog - Snøskuter, kveldsmøte og god mat

Her er vi ute og kjører snøskuter før kveldsmøtet. Dette var Sasons første gang. en skikkelig velsignelse! Se gjerne videoen, den er action fyllt! 

Karasjok

Vi kjørte videre til Karasjok. Det som overrasket meg en del, var temperaturen. Det var ikke -10, nei! Det var -30. Utrolig kaldt! Svært kaldt! Men vi dro videre i tro for å forkynne evangeliet og sannheten om Israel!

Da er vi til Anna oppe i Karasjok. Det er -32 grader. Virkelig iskaldt brrrrrrrr.

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

På møtet, fikk vi bedt for mennesker. Og som vi ser i videoen. Hører vi om Solveig som ble helbredet i nakken sin. Det var helt fantastisk! Stor takk til Jesus for dette! - Hallelujah!

Det var flott å kunne være der og vitne om Guds rike. Jeg følte meg hjemme her og kjente at dette var en menighet der det hadde blitt bedt veldig mye i. Kjente også et stort håp for folket i nord, på at de vil omvende seg og komme nær Gud.

Sason selv sa at han ikke hadde kjent så mye Guds nærvær som på dette møtet på lenge. Han kjente hvordan Den Hellige Ånd var tilstede i menigheten. Hallelujah!

varangerbotn

Fra Karasjok gikk turen til Varangerbotn for å ha et kveldsmøte for så å reise neste dag videre. Vi fikk også velsignet en herlig bedrift! Den må dere sjekke ut:)