BSSM - samling Tønsberg

Jesus er fantastisk. Å følge Ham er det beste som har skjedd meg. Jeg skryter av Jesus. Jeg elsker Jesus. Jesus betyr alt. Jesus er livet og Jesus er god! Jesus ønsker å velsigne deg, bruke deg. Utruste deg, sende deg ut til tjeneste. Herren ønsker at du skal være en velsignelse til de rundt deg! Du er ett med Herren! 

Jeg kom til Tønsberg for å være med mine venner som tidligere har gått på bibelskolen i Redding, California BSSM. Her hadde vi et samlingspunkt og det var veldig hyggelig. Godt å snakke og conencte med venner man har kjent siden 2008. Gud er god! 

Jeg merker selv at det er en ny tid i vårt land, i våre liv. Herren gjør noe nytt, og det både i oss og gjennom oss. Det er noe spesielt vi bærer, og det spsielt når vi vandrer i Herrens salvelse og kraft. 

365Jesus utfordring. Etter at jeg Mandag 5 Mars tok imot utfordringen av å forkynne evangeliet hver dag, har det skjedd masse ting. Herren har gjort så mye. Mange mirakler har skjedd, mange mennesker har blitt velsignet og det har vært veldig spennende. Både å se Herren, det Jesus gjør og erfare det han virker i og med:) 

Gud er så god, vi kan hvile i Jesus. Det som betyr noe er å vise mennesker en kjærlighet, vise mennesker hvor elsket de er av Herren. Dele om nåden, freden og frelsen! 

Skal vi forandre Norge, trenger vi å gjøre det sammen. La oss samarbeide om dette, så vi kan vandre og virke i Herrens kraft og salvelse! Halelujha!:) Gud er god:) <Guds fred:) 

 

Awesome spending time with BSSM in Tønsberg:)

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Gleden av å be for mennesker - Helbredelsesrom

Her er jeg med på helbredelsesrom. Jeg var da gjest der. I Tønsberg Frikirke og det er så sterkt å se hvordan de virker for Herren. Mennesker kommer og blir både helbredet og møtt av Herren. Denne dagen fikk vi lede et menneske til frelse, vi fikk og bedt på sykehus og det var herlig. 

En sånn velsignelse å treffe Glenn igen, Glenn som vandrer i Guds kraft er av Norges fremste pionorer i å forløse Guds helbredende kraft over mennesker. Her fikk jeg og truffet på datteren hans Rita, hun brenner for Herren, vi teamet opp for dagen og fikk se Herren gjøre fantastiske ting! Gud er god! 

På bildet, ledere: Eivind Høye og Hanne Kopstad

Guds kraft demonstrert i Tønsberg

Jeg ankom Tønsberg, og der på togstasjonen snakker jeg med min venn Chris, vi drar sammen til byen, der får vi forkynt evangeliet for flere. Vi fikk se helbredelser, Guds kraft i aksjon og det har vært virkelig en fantastisk herlig og velsignet opplevelse.

Jeg spurte bare, har du hørt evangeliet? Når de sa nei, spurte jeg om de hadde 3 minutter, så kjørte jeg på og delte om evangeliet om Jesus. Herlig å se hvordan Guds rike kom gjennom, se hvordan mennesker ble helbredet og fikk erfare Guds kraft.

Her ber vi for ungdommer inne på senteret, flere ble helbredet fra både rygg smerter, skuldre og mange fikk sterke profetiske ord. Ord vi ikke kunne visst på forhånd, men som Gud bare gav oss der og da. 

Som det står skrevet i skriften, brødre jeg 

Og jeg, da jeg kom til eder, brødre, kom jeg ikke med mesterskap i tale eller i visdom og forkynte eder Guds vidnesbyrd; 1.Kor 2:1

og min tale og min forkynnelse var ikke med visdoms overtalende ord, men med Ånds og krafts bevis, …1 Korint

 

 

Her får vi lov til å forkynne evangeliet og se disse flotte menneskene erfare helbredelse, profetiske ord og Guds godhet. 

Husk venner, det står i skriften at det er Guds godhet som leder oss til omvendelse. Vi trenger å erfare Guds godhet, for det leder oss til å søke Gud. Gud er god. Jesus helbreder i dag! 

Når en forkynner evangeliet, har Jesus sagt i sitt ord at han skal stadfeste det med tegn og under. Her kan vi se Jesus helbrede i dette videoen i det evangleiet blir forkynt! For det er kraft i Guds ord. 

 

Disippel

På kvelden er jeg med på Disippel, som er herlig fin samling som er på Tønsberg Frikirke pleier å ha! Det er veldig sterkt å være der! Være med mine venner her. Det er veldig sterkt. Her fikk vi feiert det Jesus har gjort og oppmuntret hverandre. Morten <Edvardsen som talte var så frimodig i å fortelle om viktigheten av et overgitt liv. Hvordan ser et overgitt liv ut, hvordan kan vi leve overgitt for Herren i alt som vi gjør og sier? Hva skal til for å leve et liv, men en sånn overgivelse at vi kommer nær Herren i hverdagen. 

Jeg delte om viktigheten av å ta risk hver eneste dag. Jeg merker ærlig talt at det er måten jeg klarer å vedlikehole frimodigheten og tjenesten for Herren. Å dele evangleiet med noen daglig, er noe Herren har lagt på vårt hjerte til å kunne nå ut til mennesker på en mektig måte. Forkynne for mennesker og demonstrere Guds rike med kraft! 

Her på bildet her flotte mennesker, Christian, Odd Inge og Julianna, som Herren har berørt mektig! Gleder meg til å se det Jesus vil gjøre videre i livet til Julianna, ser fram mot det. Hun kommer til å bli en mektig sjelevinner og disippelgjører! 

Good times på disippel #Tønsbeeg

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Warriors of the spirit

Herren hadde lagt på mitt hjerte, at jeg skulle dra på denne samlingen, Warriors of the spirit. Men jeg visste ikke hvordan jeg skulle komme meg dit, men etter flere bekreftelser og invitasjon til å bli med Glenn på turen, dro jeg. Det var sterkt skal jeg si! Herren kom på en mektig måte, jeg fikk oppleve Jesus sin kraft og det var underbart å lytte til det Terje Liverød hadde å fortelle! Så fint! 🙂 Gud er god:) 

Gud virker på en herlig måte, jeg ble invitert av Terje til å dele, her preacher jeg om muligheten til å virke for Herren! 

Disse møtene er fantastisk, skulle du ønske, å sjekke dette ut, ta kontakt med Terje Liverød, da det kommer til å bli flere sterke samlinger:)