Det er utrrolig spennende å kunne vært med på å nå barna med evangeliet om Jesus. Nå disse dager har vi spilt inn 3 epsioder hittil som vil komme på norsk tv visjon Norge til høsten.

Epsiodene har sterke budskap og akutelle temaer, samt at det viser sterk tillitt mellom barna og Jesus. Her kan seerne få et visuelt bilde av Jesus, forstå Guds kjærlighet for mennesker.

Serien er en familie serie, som er akutell for alle i famlien. Den er jordnær og tar for seg svært akutelle temaer i dag. Disse temaene er viktige og viser Guds hjerte i ulike handlinger.

I serien vil barna kunne se hvor Jesus befinner seg, at Han sitter i himmelen, på sin tronsal og at Han både er tilgjenglig og interessert i alle og de andre. Dette viser en veldig dybde av nærhet for seerne.

Å se Jesus visuell med barna tror jeg vil gjøre inntrykk på mange. Dette er ikke bare en barneserie, men en TV-serie for hele familen, alle vil kunne nyte godt av dette her, og det vil være en stor velsignelse for hele familien, til oppbyggelse og gelde.

Tale på ungdomsgruppa

Her er jeg innom og besøker ungdomgruppa Power Vision. Utrolig fin gjeng. Gruppa ledes av ungdomspastorene Martin & Liv Heidi Røe. De er svært dyktige og flinke med ungdommene på. 

Opptaket av talen ligger her, klikk på play for å få sett den:)!

Jeg ble bedt om å dele Guds ord med de om temaer som jeg hadde på hejrte, her velger jeg å stå sårbar framfor ungdommene og dele ifra hjertet. 

Flere ble truffet av budkspet, noen sa at"nå skjønte de at de kunne gå til pappa Gud for å får kjærlighet og ikk til en kjæreste."  Slike tilbakemeldinger er oppmuntrende og styrkende, det gjør meg glad når en tale kan ha effekt og styrke noen i sitt liv og vandring med Gud.