Av: Daniel Haddal

23/24 September var Telenor Arena i Oslo stappfull av mennesker. Folk i alle aldre kom for å høre Bieber, de fleste var 16+. Mer enn 46000 billetter hadde blitt solgt. Mange ønsket å se Bieber. 

Bieber som har en tydelig kristen profil reiser nå på sin verdens turné kalt 'purpose tour' altså 'hensikt turné.
 
På konsertene er han den Bieber folka liker. Han er hyggelig, høffelig og forsiktig i det han bare eier scenen. Publikum er helt med og en ser begeistringen deres. 
 

Powerful day - Telenor Arena- Justin Bieber

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Med sangene, 'Baby'og 'Sorry' ruler han på Telenor arena. Folka er helt ville. Men Bieber kjører og sin kristne profil åpenlyst ved å dele om at vi skal leve med en hensikt, videre syngte han sangen om 'You give me a purpose'. Med det retter han øynene mot Jesus og i teksten takker han for at Herren har bært all hans synd. 
 
Det er tydelig at Bieber ærer de rundt seg. Konserten i seg selv var fin, musikken var flott. Sangene var herlige og stilen var ren. 
 
Som andre artister som Miley Cyrus & Lady Gaga har fokuset gjerne  vært på å være mest mulig gærn. Men hos Bieber, ser en at han bringer håp inn til mennesker. 
Selv deler han noen ord før noen av sangene og en ser at han ønsker å bygge publikum opp og ikke rive ned. 
 
Talerør
Personlig tror jeg han er en Guds talerør. Ved tanke på den profilen han er, den favøren som han har, blir det spennende å se fram  i tid hvordan Gud vil bruke han. 
Bønn for Justin Bieber 
Med et så stort mandat og en slik popularitet er det viktig å be for han. 
Profeti barn
Da hans mor som har vært en del på Bethel Church, i Redding i California. Da hun gikk gravid med Justin, fikk hun blant annet profetiske ord om at sønnen hennes skulle bli brukt av Gud. 
Innflytelsen 
Å se den Innflytelsen som Bieber har er helt enormt. Man ser at han bruker det på en fin måte.  Han bygger opp og river ikke ned. 
Flere liker Justin og de digger at han tror på Jesus! Ungdommene merker hans kristne profil i både sangtekstene og livsstilen hans. 
Han gjør det liksom inn og kult å tro/leve med Jesus! 

Bieber concert

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Bieber speech- good word

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Flotte vitnesbyrd fra konserten

Herlig ved Telenor arena ikveld. Vi fikk bedt for en god del! Jesus er god

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Ready for Justin Bieber! Good times

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Sterkt på Bieber med Preben. Kvinne mektig berørt av Jesus

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Preben Hafnor, en av de mest ivrigste til å be for mennesker på gata, ble med meg til Telenor arena! Preben er en som jeg ser opp til og som selv lever veldig sterkt med Jesus. Han ber for syke, forkynner Guds ord og er veldig tydelig på å vise mennesker Guds kjærlighet.
Vi hadde en flott tid sammen. Vi snakket med en god del mennesker og vi fikk bedt for flere! Gøy er det når Guds rike går fremover med kraft så mennesker kan bli helbredet! Det er alltid fint!

Intervju av Daniel Haddal 
 
–Hvordan var det å være på Justin sin konsert? 
 
–For meg var det stort å være på denne konserten. Det var nok noe av det beste jeg har vært på av verdslig konsert. Jeg ble så oppmuntret og glad av hele kvelden. Det var fint. Ingen nakenhet, ingen sex fokus og heller ikke noe fokus på narkotika eller drikking. Jeg merket at det var kjærlighet i konserten og en reell glede som strømmet fram.
 
–Hva var høydepunktet? 
–For meg var det nok litt før konserten da jeg var med Preben og ba for folk i køen. Vi møtte på en kvinne som ble veldig møtt.  Der skatten artene våre gav full match så og si og vi fikk betydd noe for en persons liv. Ellers på konserten vil jeg si høydepunktet var da Bieber delte om viktigheten av å ha og leve med en hensikt.
 
–Skjedde det noe ekstraordinært? 
–Ja, folk ble helbredet før konserten. Preben og jeg ba for en kvinne som hadde et bein kortere enn det andre og det vokste ut. Disse jentene var fra Kristiansand og det gav nok en øyenåpning for de.
 
–Fikk du delt om Jesus? 
–Jeg gjorde det, vanskelig under konserten med både før og etter fikk jeg delt om Jesus og det spesielt før konserten.
–Jeg fikk en god time sammen med Marianne og Julie, på den tiden fikk vi bedt for flere og det var fint å se hvordan folk var så åpne.flere ble glade og berørt av Guds kjærlighet. 
Kom med oss.
En gjeng jenter hadde en bilett ledig, en stå plass. Jeg fikk kjøpt den og joine de på konserten det var morro! For yes, nå fikk jeg sett Justin Bieber live! 

Surrounded by Bieber fans

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Spennende med Justin Bieber

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on