Ministry trip to the Netherlands & Germany

Yeah God Posted by Daniel Haddal on Friday, May 1, 2015 Good times on the street Posted by Daniel Haddal on Friday, May 1, 2015 We are having fun Posted by Daniel Haddal on Friday, May 1, 2015 Update after the Hedia Baker meeting.wow wow wowo 1. Mai 2015 Posted by...

TX Vikings in Israel

[fbvideo link="https://www.facebook.com/daniel.haddal/videos/10152349259715706/?l=5646383430195763717" width="1000" height="800" onlyvideo="1"] Lovely to be with the guys on tour in Israel. On this trip, we have seen dozens who sought salvation and tens of healings!...

Åndens ledelse

Under alle opptaktene har vi latt Den Hellige Ånd ledet oss til de stedene vi skulle dra til. 

Bibelen

Vi gjør det bibelen sier vi kan gjøre i vår tro på Jesus. 

Evangeliet

Under ethvert opptak har kjærligheten til mennesker vært i fokus. Å vise andre hvem Jesus er og dele med de evangeliet 

Ideen bak dette prosjektet. Var å skape en plattform der en kan vise i praksis hvordan Guds rike fungerer. En plattform for å gi mennesker utrustning, oppmuntring og forventning. Et sted der mennesker kan erfare Guds rike ved å få sterk undervisning, samt se hvordan en kan iverksette dette på gata.

Kingdom Lifestyle TV – serien tar for seg flere emner: Profetiske, profetiske gaven, skattejakt, helbredelse, kunnskapsord, identiteten vår i Jesus, Den Hellige Ånd, nådegavene, Frelse og mere….

Kingdom Lifestyle

Episode 1 Den profetiske gaven

Denne episoden handler om hvordan vi kan operere i den profetiske gaven. Det er undervisning om hvordan en kan høre Guds stemme, samt at det blir demonstrert i praksis.

Episode 2 : Profetisk evangelisering

I denne episoden tar vi for oss profetisk evangelisering i praksis. Her viser vi hvordan vi kan bruke profetisk tale på gata til å oppmuntre mennesker, ved å vise de Guds kjærlighet. Her får vi se hvordan det profetiske blir en døråpner for mennesker til å erfare Himmelen.

Episode 3: Helbredelse på gata

I denne episoden tar vi for oss grunnleggende undervisning om helbredelse. Vi snakker om flere temaer, blant annet om hvorfor det er Guds vilje å helbrede. Hvordan man kan formidle helbredelse til andre. Hvordan man kan ta kontakt med fremmede mennesker på gata for å gi de en opplevelse av Jesus som helbreder.

Episode 4: Skattejakt

I denne episoden, tar vi for oss skattejakt. Vi underviser om hva skattejakt er, hvordan det fungerer. Deretter drar vi ut på skattejakt og viser hvordan dette i praksis kan gjøres. Vi vil vise til viktige nøkkelpunkter i hvordan man kan bringe fram Jesus i en skattejakt. Ut i fra skattejakt episodene, vi len være utrustet til å kunne dra på skattejakt.

Episode 5: Skattejakt

I denne episoden fortsetter vi med skattejakten. Vi underviser om hvordan man skal komme over frykt for å bli avvist, redsler for å gjøre feil osv. Vi vil her og lære deg til å bare elske mennesker på gaten, betingelsesløs kjærlighet. Slikt som Jesus viste oss.

Episode 6: Kunnskapsord for helbredelse

I denne episoden tar vi for oss gaven “kunnskapsord”, som da er nevnt i 1. Korinterbrev kap 12. Vi underviser om denne nådegaven, hvordan man kan operere i den og om hva den er. Deretter tar vi den gaven med ut på gaten også kombinerer vi den sammen med helbredelses gaven. Denne episoden vil være med å gi deg innsikt i kunnskapsord gaven og du vil og få en rikelig anelse av hvordan du kan betjene andre med den gaven.

ØKNOMISK STØTTE

Vi trenger støtte for å få til å gå i mål med dette prosjektet. Vær med å gi inn i Guds rike! 

NEDENFOR DELER VI OM VÅR VISJON FOR PROSJEKTET

 

R

Gi via bankkonto

 KINGDOM LIFESTYLE
konto nr: 15037745771

 

 

 

 

R

Gi via VIPS DNB

VIPPS: Kingdom Lifestyle 

R

Gi via SMS

sms til 09316 med kodeordet: GI KLS beløp. Eksempel: GI KLS 300

 

R

Gi via SMS

sms til 09316 med kodeordet: GI KLS beløp. Eksempel: GI KLS 300

 

R

Gi via bankkonto

 KINGDOM LIFESTYLE
konto nr: 15037745771

 

 

 

 

R

Gi via VIPS DNB

VIPPS: Kingdom Lifestyle 

R

Gi via bankkonto

 Konto nr: 

15037745771

R

Gi via SMS

Send SMS til 09316 og oppgi beløp. Eksempel: gi kingdomlifestyle (sum)  

R

Gi via VIPS DNB

TLF-NR: 40040969

Ta kontakt

5 + 4 =

For mer informasjon, ta kontakt med oss på: 

TLF: 40040969   eller Email: danielhaddal@kingdomlifestyle.tv

KR

Vi trenger 48 000 kr for å komme i mål med dette prosjektet.