På Jesus ferie i Kristiansand

Ja, det har vært litt av en reise fra tiden min i Kristiansand. Jeg er jo selv så utrolig oppmuntret og overrasket over alt det Jesus har gjort her i byen! Jeg kom hit hovedsakelig på ferie, men samtidig sjekke ut byen, hvordan den åndelige stemningen er og om det er åpenhet for at Guds kraft kan manifesteres på gata og i menigheter.
Kort sagt, så har jeg vært med på mye! Jeg vil si at det har vært topp å være her! Jesus har gjort så mye, at en nesten ikke kan huske på alt! Det har skjedd mye!
Alt fra å være med venner på gata for så å be for folk, til å filme helbredelser live og til mere! Det har vært veldig kjekt og veldig gøy! En fin og god kombinasjon av begge delene! Så Herren er med her med sin troverdighet, frihet og herlighet, han er Gud og han er i godt humør!

Vitnesbyrd:
Første kvelden som jeg kom inn til byen, gikk jeg rundt og dro på den tunge kofferten min. Jeg kom så til et sted som var midt i blinken å være på. Der fikk jeg øye på en gjeng som satt ute ved Mc Donald's. Etter å ha bestilt kyllingvinger og mat, satt jeg meg ned der sammen med de. En gutt kom og spurte etter penger for mat. Han hadde selv en dyr telefon og satt med en gjeng. Det var tydelig at det var en organisert form for å få inn midler på. Etter at jeg gav han litt "30 kr", gikk han til gjeng lederen sin med pengene.
Jeg spurte de videre om de var åpne for Jesus, men responsen var ikke så høy blant de.

Helbredet i sin knokkel.
Videre mens jeg var der tilstede, kom det en liten gjeng, jeg snakket med de gutta og de var fra Polen. Han ene hadde bodd i Norge i lengre tid, men han andre var på besøk. Jeg fikk så lov til å vitne for dem om Jesus, om hvor god Jesus er og om hvor mye han betyr for meg. Han ene gutten som bodde i Norge, var åpen og troende, men han hadde ikke erfart så mye av Gud. Men han trodde på Ham. Mens den andre gutten som var i slutte av tenåra, begynnelsen av 20 årene, var ikke noe spesielt troende, men han ville ha forbønn for den.

Knokkelen på høyre hånden var skadet, han hadde nemlig slått til en vegg i fylla og skadet den. Jeg kunne se at den var skadet. Jeg ba så for det i Jesu navn. Jeg la hendene mine på hånden Hans og ba for han i et par minutter. Etter på ba jeg han om å teste det ut og til sin store overraskelse så var det ikke vondt lenger. Smerten var borte! Wow, så fantastisk! Takk Jesus. Han ble sjokkerende overrasket og han testet det ut ved å bøye på håndleddet osv. Ja, han var blitt helbredet av Jesus. Før vi rakk å snakke nærmere måtte de dra.

 

Jenta med krykker.
Mens jeg satt der på Mc Donalds, så jeg en jente med krykker, jeg ventet til hun nærmet seg så gikk jeg og spurte om hva som hadde skjedd. Hun hadde nemlig brukket tåa si. Jeg spurte om jeg kunne få lov til å be for henne, og ja det kunne jeg. Jeg takk høffelig og ba for henne i jesu navn. Til min store overraskelse hadde hun like vondt etterpå. Hun takket veldig for forbønnen og delte så med meg at aldri har noen bedt for henne før. Legene hadde sagt at hun skulle være fin om 4 uker. Så da proklamerte jeg i Jesu navn at hun skulle være fin om 2 uker.

"Norges første Helbredelses - Facebook live stream"
Jeg hadde en lengsel i hjertet mitt etter å kunne betjene mennesker, samtidig visste jeg at det var mye mennesker i sentrum på grunn av den årlige handelsdagen, der folk gå banans etter å kjøpe saker. Salg her og salg der. Salg over alt.
Jeg kom med bussen fra Tveit og havnet så i byen. Jeg skulle nemlig møte min gode venn Elisabeth Dvergsnes på en kafee, men jeg hadde noen timer før den tid. Så imens gikk jeg rundt og bare talte i tunger, gikk til havna og talte i tunger, så gikk jeg opp mot sentrum og talte i tunger. Plutselig møtte jeg på Eivind Høye. Jed hadde han i baktanken for jeg visste han var i byen! At jeg støtte på han blant alle folka måtte jo nesten bare være Gudfeldig!

Vi kjente begge at vi ville gi Jesus videre til andre, så kom jeg på en ide! Hva om vi kjører på med facebook live . Jeg tok så fram mobilen, satt den på selfie stangen min. Deretter startet vi en live- stream video. Så fulgte jeg etter Eivind der han gikk. Som en kan se i videoen fikk vi bedt for mange! Mange mange ble helbredet og oppmuntret. Vi ba med mer enn 3 personer til å bli kjent med Jesus i hjerte. Utenom det var det mer enn 10 personer som ble helbredet og veldig mange som vi møtte på.
Eivind fortalte meg at etter at jeg dro, ba han videre i 20 minutter og enda flere ble helbredet fra alt mulig. Mennesker med ryggsmerter ble friske og veldig mange fikk erfare Jesus på en sterk og personlig måte! Takk Jesus for det! 🙂

Helbredet i armen
En ny kompis av meg som heter for Stian, ble helbredet i armen. Han kom hit til oss på Tveit og ønsket forbønn. Jeg ba for han, han trente mye, mye vektløfting og han hadde problemer med sin høyre arm. Den knirket noe voldsomt når han rørte ved den. Den lagde en slags mekanisk lyd som var veldig forstyrrende, det var og vondt for han delte han. Vi ba for det, først en gang, to gang, så ble knirket borte, men så poppet det, så ba vi igjen. Etter å ha bedt 3,4 ganger for ham, var han fullstendig frisk. Guds kraft kom ver han og det var nesten ikke noe lyd igjen når han bøyde armen. Han kjente og at scenen ble stivere og at hånden ble styrket.

Senere fortalte han til meg at han nå kunne løfte mer på den hånden enn noensinne og det uten å ha vondt. Nå kunne han bruke begge armene like mye. Min venn Thor, fortalte at kompisen hadde klaget over dette lenge, men nå var han frisk, så istedenfor klaging var det glede av å være frisk!


Helbredelse på skjærgårds:)

Fredagsmorgen våknet jeg opp med en indre lyst av å kunne dra til Skjærgårds festivalen. Jeg tenkte med meg selv, hvor heftig har det ikke kunne vært å bare dratt dit for å forløse Guds rike og be for mennesker. Dermed i tro sa jeg til "Herren" om du vil så ønsker jeg å dra til skjærgårds. Jeg ba til Ham om at Han måtte åpne opp denne døren for meg. Så sendte jeg forespørsel til Eirik Larsen om vi kunne dra. Han skrev til meg at det kunne vært en ide, man at han hadde mye å gjøre. Men på kvelden, så la det seg til rette. Dermed dro jeg, Jan Terje og Eirik for å bli med på skjærgårds.

PÅ bussen
På bussturen for å komme seg til Rona for å møte Eirik, sa jeg til busssjåføren, har noen fortalt deg i dag at Jesus elsker deg? Han responderte med å si nei, du er den første. Eller noe sånt, husker ikke helt ordrett hva han sa for noe.
Men der var det noen fra Bergen som skulle til Grimstad på festival. Jeg tok så og delte med de om at Jesus er god og at Han er i godt humør:) De var slettes ikke interesserte, men jeg fikk sådd litt Jesus til de. Jeg fikk delt en del av helbredelser som jeg hadde sett:). Siden vi var i en samtale, var det bare å fortelle noen Jesus historier for å gi de et lite bedre bilde av Gud.

Årets dans:)
Eirik fikk en sterk innskytelse på at vi skulle innom et hotell på veien. Da ble jeg med inn og der så jeg folk kledd ut som kaptein Sabeltann, Askepott og Snøhvit og de danset. Da sa jeg til meg selv, jeg har lyst til å ta en risk å spørre om jeg kan danse med ei. Jeg kjente selv at det kunne være en bra måte for å kunne få opp frimodigheten på, så jeg gjorde så dette:) Og det førte til en mengde med glede i hjertet. Hun sa ja til å danse og det var utrolig gøy! PÅ slutten spurte jeg om noen av de hadde vondt i halsen og det hadde hun, så da ba jeg om at hun skulle bli helbredet.

Skjærgårds festivalen
Da vi kom fram fikk vi se svært mange mennesker. For meg er det utrolig morsomt at dette er en kristen festival. At de har Jesus som konge! Det likte jeg definitivt! Det gjorde godt for meg å være der.

Jeg treff Veien bibelskole der, de var på stand. Og wow, så utrolig fint det var å be sammen med de! Det var en herlig opplevelse. Jeg om Medina gikk rundt og ba for mennesker.
Senere møtte jeg og på Anne Merethe fra Fila i Drammen. Hun ble og med på å be for mennesker! Det var herlig! Jesus kom med sin kraft og med sitt nærvær. Det ble veldig bra og veldig oppmuntrende! For Jesus er jo best!

Forbønn
Jeg snakket med 2 konfirmanter, ho ene visste ikke om hun trudde på Gud og den andre var usikker på det. Dermed ble til at jeg fikk delt om Jesus med de. Den ene jenta hadde beinhinn betennelse, jeg ba så om at hun skulle bli helbredet. Så sa jeg til venninnen hennes om ikke trudde . – Hva sier du om hun blir helbredet? Hun svarte, jeg blir positivt glad. Så ba jeg og jeg fikk henne til å be med meg. Deretter testet hun det ut og hun sa selv at hun kunne gå så utrolig mye lettere. At det nesten ikke var vondt. Og ja, wow! Det er jo fantastisk!

Ellers vil jeg si at jeg syns Skjærgårds festivalen var både fin, givende og spennende! Artig var det og å høre Lise Børud synge, tøff nok! Jeg likte det! Og jeg likte stemningen!
Jeg tenker at til neste år, må vi prøve å sende ut et team som kan be for folk der:)

Vitnesbyrd fra noen happenings fra gata:

Her er et møte fra Salem menighet der Håkon Fagervik talte. Jeg delte kort om hva Jesus hadde gjort den siste uken.


kosetid med fine venner:)

Kjempe fin stund sammen med venner fra Bethel og fra byen! Love it! Så digg! Og nydelig taco:)

Så kjekt å se og besøke Bønnens hus:)

Flere oppdateringer: