Da har vi vært på gaten idag og delt med mennesker budskapet om Yeshua som Herre! Det har vært veldig fint og til oppbyggelse.

Vi var ute og delte om evangeliet med mennesker. Svært mange ble oppmuntret av ordene. Mange kom og hørte på da både David og Shlomi, delte om evangeliet.

#sharing the love of Yeshua! God is amazing! Good times Tel Aviv

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

God samtale
Jeg kjente for å dra en tur i området, der så jeg 2 personer, jeg og David gikk til dem. Vi begynte med å gi en traktat til å begynne med. Men kunne da fort se at den ene personen ikke var åpne, men da vi snakket videre kom kompisen. Disse var i 20-årene og kompisen var svært åpen. Han hadde til og med jobbet med Jews for Jesus med å lage videoer for de. Så disse var noen skatter. Jeg fikk selv delt mitt vitnesbyrd med de og det på hebraisk. Det var spennende å kunne se hvordan ordenen hadde Kraft og det var fint at de ønsket å lytte.

Den som hadde jobbet med jews for Jesus var svært åpen, men den andre karen var mer ateist og hadde sine teorier om skapelsen. Jeg lyttet til det han fortalte og han lyttet til jeg hadde å si.

Hvordan være imøtekommende med mennesker
Ellers var det en del mennesker som var avvisende, men flere var også åpne til å lytte til budskapet og spennende å se at mennesker får motta såkorn. Det er et flott arbeid som gjøre her i Tel Aviv og det er fint å kunne være i området.

Selv lærte jeg en god del utifra dette, jeg er mer en “intern” kan en si, hvor jeg ser hvordan en gjør det for å nå jøder. Men jeg klarte å finne min måte med å ta kontakt på, og det har fungert fint hittill. Det en må lære å vinne over er jo den frykten fra det å bli avvist, som kan være en stor bariære for oss. Når vi klarer det, så er det åpne dører framfor oss. Samtidig er det så viktig å nå ut i kjærlighet og vise kjærlighet, det er der kraften ligger og der ligger hemmeligheten med å vise kjærlighet.

På kvelden kom vi sammen, vi hadde bønn, bibellsning og vitnesybrd, samt at vi spiste en god middag sammen og tilba Herren. Dette var hjemme hos Liz og det var veldig trivleig! Flott å kunne være der sammen! 

Opplever Herrens nærhet på en god og nær måte når en er sammen med søsken i Herren. Så etter en lang dag på stranden var det godt med hvile og fellesskap