I dag var det ulike eventer og saker. Jeg hadde lyst til å være med på samlingen, medarbeiderfesten  som Tønsberg frikirke hadde, jeg fikk meldt meg på litt i seneste laget, men kom med. Så på kvelden var det å ta turen til Stokke, for å være med på medarbeiderfesten som Tønsberg Frikirke hadde. Jeg har jo vært noe med på frivillig basis, så det var fint å se hele gjengen og rett og slett connecte med folk der.  Her er noen bilder fra tiden vi hadde på kvelden, masse flotte folk. 
Vi hadde det utrolig fint sammen. Mange flotte mennesker her og det var veldig trivelig, maten var kjempe-god. Skikkelig buffee. Så det var så godt! Det var også ulike lek og masse morro! 

Flott gjeng å være sammen med! Dette ble guttas -singelbord utover kvelden.

Ikke feil dette her!
Betty og Jeg smilende glad – dype samtaler om 17 mai
Helena valgte seg en spennende dessert rett
Dette ble min desert posjon
Daniel gleder seg til dagen!
Hanne Kopstad, kona til Kjetil Kopstad og meg!

Tidligere på dagen. Jeg dro innom xxl. Og så noe igjennom treningsklær og trenings pulver. Siden jeg nå har bestemt meg for å gå inn for full trening. Det ble til stor velsignelse. Jeg fikk da kjøpt disse protein-pulver pakkene og ser fram mot å få bygd opp mer muskler.  X3 bilder. 
Kjenner jeg skal satse på Cross-fit, føler at det er en god måte for meg å trene på. For å være sammen med flere som brenner for trening. Etter trenings-timen jeg hadde, så føler jeg alt det ikke blir feil. 

Jesus er Stammen. Låta Jesus Er Stammen som er laget av Levi Jensen & Halve Thycat, begynner å ta av og det er mange som lytter på den, nå er låta på 2.plass på selve Spotify listen på viral 50 Norway. Det er svært stort og mektig! Kan man tenke seg til det! Her kan du høre låten:  KLikk her!