Jeg var ikke i seng før 2.00 etter å ha vært på vekkelsesmøter i Hokksund. Noen få timer senere skulle jeg ha Matilda & Miguel på besøk. På frokost. 
Dette var et enestående frokost-besøk. Det var så trivelig å ha de på besøk. Herren er god! Det er sterkt å se hvordan Gud har ført dette nydelige parret sammen. De er så fine! Så skal de gifte seg i Juli:) dit skal jeg og jeg gleder meg til bryllupet:)! 

Miguel er en kjempeflott Guds mann. Han har gått på Bethel i 3 år, nå reiser han rundt, forkynner, taler og når ut til mange mennesker. Det er utrolig mektig å se hvordan Herren bruker Han på en så utrolig stor og vidunderlig måte! Se videoen her eller klikk på bildet:

Her er en side til av Miguel. Ellers driver Miguel med en business, der de selger veldig kule kristne klær. Her kan du bestille både gensere og skjorter. Det er bare så ekstremt bra!  Se nettsiden her, eller klikk på linken.