I dag var jeg med et par venner av meg fra Oslo. Jeg fortalte at vi kunne nå mennesker og dele evangeliet da uten å dra ut, men bare ved å sitte framfor en app. Vi gikk inn på denne videon appen, først havnet vi med en gruppe på 5 unge voksne. De gjenkjente meg fra sosiale medier og jeg fikk delt mitt vitnesbyrd med de og bedt en velsignsle. Vennen min fra Oslo fikk også delt med de, hun fortalte om hvordan kun mirakuløst ledet henne på en reise fra USA til Spania for å be for mennesker.

Deretter havnet vi i samtale med en ny gruppe på 3. Disse tre var fra Sør-Trønderlag. De var åpne for å høre om Jesus. Vi delte evangeliet med de. Så profeterte vi over hver enkelt av dem og fortalte ord som vi følte Jesus gav oss. Det traff veldig og de ble rørt til tårer. Det var sterke ord vi kunne bekrefte om livet deres, som bare Jesus visste. Både om personlighet og interesser. Så fikk vi velsignet dem og bedt for dem. Det var sterkt å kunne be for de! Jesus rører vev mennesker! Så fikk vi bedt freslesbønn med de og de inviterte Jesus inn i livene sine, de gjorde Jesus til herre! Noe som er helt fantastisk! Venninnen min sa hun kunne følge de opp hvis du ønsket, så hun gav de sitt nr. Utrolig givende samtale og godt å kunne dele med Jesus på den måten igjennom teknologien! Takk Jesus!

Senere gikk jeg innom Mc Donalds, så noen ungdommer der og fortalte de at Jesus var glad i dem. Flere av de sa de ikke trodde på Jesus og de trengte ikke forbønn for noe, men jeg så gutt som satt der, han sa til meg at han var glad i Jesus. Jeg spurte m han spilte fotball, var spiss og scorte mål Jeg fikk det som et kunnskapsord, det stemte og han smilte! Det var uansett fint å oppmuntre ungdommer!

Jeg så to unge voksne menn, sitte på en benk på kiwi, etter å handlet fløte gikk jeg til de, sa hei og at at Jesus elsket de. De sa takk og jeg ønsket de en god dag videre.

Slikt kan du virke, du kan oppmuntre folk rundt deg! si til dem at de elsket av Jesus. det trengs ikke å a være så vanskelig og å komplisere det! Bare å leve Jesus-livet i hverdagen! Mennesker er sultne og lengtende etter noe mer! Takk og lov!