Konferansen
Vi hadde en svært spennende tid med å ha en nettbasert konferanse. Ekstra gøy er at dette er første gangen noe slikt har blitt gjort i Norge. Så det er gøy å ha fått brukt denne data teknologien til å forløse Guds rike.

Jeg syns det var stor stas å kunne sitt på mitt eget rom og samtidig nå ut til så utrolig mange mennesker, som og senere i sendingen aktivt ble med og deltok. Mennesker fikk profetiske ord, hilsninger og de ble stert berørte.

Det var så fint at det var rundt 50 aktive deltagere også var det over 160 personer som var innom konferansen. Alt dette gav mye glede, vi gleder oss over vitnesbyrdene av hva Gud gjør og har gjort. I slike webinar-samlinger, så blir det sosialt og man merker at man blir godt kjent med folk ifra hele landet.

Team work
Det var veldig fint å jobbe sammen i team, da gjøre dette sammen med Daniel Heimstad som underviste veldig bra, der mange ble berørt av undervisningen. Heimstad talte om drømmer, å takle skuffelser og kraften i ordene våre. Dette var veldig god åndelig mat å ta til seg. Heimstad ba og for mennesker og betjente folk. Det er tydelig at Daniel Heimstad har en sterk dybde i Guds ord og erfaringer. Han har reist mye til utlandet og sett mange mennesker berørt av Gud. Så det var en utrolig stor velsignelse å ha Heimstad med på denne konferansen.

Så var det utrolig fint å ha Eva Funda med på laget, hun delte underveis og svarte på viktige spørsmål, som igjen berørte mennesker med Guds godhet. Eva til kun å ha vært frelst i litt over 2 år, så er det utrolig langt hvor langt hun har kommet, hun har allerede vært på misjonstur, hun har bedt for stumme som har begynt å tale og hun har sett døve høre! Det i seg selv er fantastisk!

Eva aktiverte og folk til å profetere og be for og med hverandre. Det var veldig bra! Man merker at Eva har veldig hjerte for mennesker, for at de skal få erfare og møte Gud.