Himmel og Hav 2019 
Nå disse dager har det skjedd mye spennende! Veldig mye spennende. En sak jeg har vært med på, er at jeg har vært på Himmel og Hav På Tromøya! Det var veldig givende og godt. Der fikk vi betjent en god del mennesker og flere ble helbredet! Talene som var på Himmel og Hav var også veldig flotte. Ønsker du å lese mer i detaljer hva som har skjedd, så klikk på denne linken for å lese ifra nettsiden.  

Elin Therese Slotten deler her om sitt møte med Jesus.
Her kan du få høre om Elin Therese Slotten, hun deler om sine sterke møter med Jesus. Vi hadde en livestream under Himmel og hav konferansen. Dette var et svært sterkt vitnesbyrd med gode undervisningsbolker til hvordan du kan fortsette å søke Gud i hverdagen med ditt liv. Guds fred. Klikk på videoen eller her for å se vitnesbyrdet:

Helbredelser og Herrens kraft
En dag i sommer, var jeg innom Arendal for å evangelisere i forbindelse med Himmel og Hav. Jeg hadde med meg Elin Therese Slotten fra Fauske. Sammen dro vi ut på gatene for velsigne mennesker med å proklamere de gode nyhetene av at Jesus er konge, at han lever idag. Nyhetene om frelse, evig liv og fred med Gud.
Vi så en ungdomsgjeng som satt ved Mc Donalds, vi spurte om de trengte helbredelse for noe. Det viste seg at de var troende og den ene av de hadde forstuet ankelen ettersom hun hadde falt fra en hest.

Vi fikk lov til å be for henne i Jesus sitt navn og hun fikk da erfare Guds nærvær. Denne jenta kjente at en kraft if form av prikking og varme. Etterpå spurte vi henne hvordan det føltes og hun var da helbredet. Jenta ble svært rørt av helbredelsen og venninnene hennes ble og begeistret.
Deretter fortalte vi at Jesus gjorde dette miraklet fordi han elsket henne og døde for hennes sykdommer på korset.

Vi møtte de senere samme dag og da var det ei venninne til de hadde som trengte helbredelse i ryggen sin. Elin Therese Slotten ba for henne og denne kvinnen ble øyeblikkelig helbredet i ryggen.

Jesus har gitt oss befaling om å gå ut, helbrede syke og om å gjøre disipler. Når vi lyder Hans befaling og tar risiko i å helbrede syke så kommer Jesus med sin kraft. Han elsker mennesker så høyt. De er Hans dyrebare skatter. Klikk på bildet for å se videoen!

Ungdommene i Arendal som ble møtt av Guds kraft.
Vi var i Arendal i sommer og ba for mennesker. Jeg var og gikk sammen med min venn Elin Therese Slotten som er en forkynner, boende i Fauske.

Vi så 4 ungdommer og vi tok kontakt med de. Jeg fortalte at jeg hadde autoritet til å helbrede syke og lurte på om de trengte helbredelse for noe. Den ene gutten hadde vondt i kneet og Elin og jeg fikk be for han. Vi ba og han kunne kjenne noe som strømmet inn i kneet og smerte ble borte, samtidig profetere jeg over han og fikk ord fra Herren om hobbyer som han hadde og noen flere detaljer i forbindelse med hans familie som stemte. Blant annet at han hadde en lillesøster og at han var musikalsk. Vennene rundt ble veldig sjokkerte i det jeg fikk kunnskapsord som stemte og fikk talt det rett inn i livet.

Det endte med at alle disse gutta ønsket å kjenne på Guds kraft og de fikk kjenne på Guds nærvær for første gang. Det gjorde veldig inntrykk for de og Jesus ble levende for de. Deretter forkynte vi evangeliet og de valgte å be frelsesbønn.

Elin Therese Slotten delte om hvordan Gud hadde virket i hennes liv på en mektig måte og helbredet henne fra å være sengeliggende i flere år. Slotten fortalte også om hvordan Jesus åpenbarte seg for henne, mens hun var i bønn hjemme. Hun fikk se Jesus stå framfor henne.

Det å vitne for andre mennesker er for alle sammen. Vi har alle et vitnesbyrd å dele, en erfaring å fortelle. Dette er tilgjengelig for oss alle. Vi kan alle vandre i dette og forløse Guds rikes kraft. Neste gang du ser noen så kan du fortelle de at Gud helbreder idag også kan du be for dem. Forvent at Gud vil helbrede igjennom deg. Klikk på bildet for å se videoen!

Å elske mennesker med evangeliet:
Vi var og evangeliserte i Arendal i Juli i forbindelse med konferansen Himmel og Hav. Mer enn 25 personer ble med ut på gatene for å be for evangelisere. Flere mennesker ble frelst og helbredet på gaten. Noen av deltakerne evangeliserte for første gang og det var sterkt for de.

Jeg trente deltagerne litt opp i hvordan de skulle ta kontakt med mennesker. Blant annet så delte jeg om at evangelisering er en livsstil og det handler om å elske mennesker med Guds kjærlighet.

Dette gjør vi i form av å helbrede syke, forkynne evangeliet, profetere, snakke med mennesker og vise andre at vi bryr oss om de. Heller skal vi ikke være redd for å bli avvist. Vi må aldri ta en avvisning personlig.

Mens jeg delte til gruppen om å evangelisere tok jeg fram en deltager og hun hadde vondt i ryggen. Jeg delte med henne evangeliet og en kort utgave av mitt vitnesbyrd framfor gruppen. Hun hadde vondt i ryggen fra en ulykke. Jeg bar for ryggen i Jesus sitt navn og hun kjente prikking og varme over hele ryggen. Deretter kunne hun nesten ta i bakken og hun følte at Jesus helbredet hennes rygg. Dette var til stor glede for henne og hun ble svært glad.

Dette skapte også tro i deltakerne der de kunne se hvordan det er mulig å helbrede syke i Jesus sitt navn. Sannheten er at helbrederen Jesus bor i oss. Han ønsker å strømme igjennom oss med sin kraft. Vi kan så være Hans hender og bein. Jesus har salvet oss til å forkynne det gode budskapet om frelsen.

Å dele om Jesus er ikke bare for noen spesielt utvalgte, men det er for alle. Vi kan alle dele om Jesus og vi har alle et vitnesbyrd som vi kan fortelle.

Flere vitnesbyrd fra Himmel og Hav
Det var sterkt å være tilstede på Tromøya på teltmøtene. Under møtene, kom det en del mennesker som ønsket forbønn, som jeg og vennene mine fikk bedt for, her kan du lese disse trosstyrkende vitnesbyrdene og du kan få se video ved å klikke på video-bildene!
Jesus helbreder og det er kraft i bønn.
Jeg satt en dag i sommer på konferanse. Der var det en kvinne som kjente meg igjen, hun ønsket forbønn. Hun plagdes med artrose i kneet sitt, den var hoven, vond og hun var satt til operasjon senere.

Kvinnen ønsket forbønn for sitt venstre kne. Jeg hadde et par kamerater med meg, Eirik Larsen og Dag Buhagen. Vi ba for helbredelse for denne kvinnen. Jeg spurte henne, tror du at Jesus kan helbrede deg? Kvinnen svarte, Ja det tror jeg. Da sa jeg før jeg begynte å be for henne; På din egen bekjennelse og tro, så ber jeg om helbredelse i kneet ditt også kommanderte vi enhver artrose å forlate henne. Mens jeg ba kunne jeg kjenne varme som kom over kneet hennes. Etter 5 min med forbønn, spør jeg henne om å teste kneet ut. Kvinnen som er godt voksen, reiser seg opp. Hun har tårer i øynene også klemmer hun vennene sine av glede. Kne-smerten var borte, hun prøvde først å gå og det var ungen smerter, deretter løp hun og det var fremdeles ingen smerter. Hun kjente også at hevelsen hadde gått ned. Dette er mektig, for Jesus Han helbreder i dag. Han er vår helbreder og kongenes konge.

Jesus sier i skriften at tegnene i å helbrede syke, følger hver den som tror. Derfor oppmuntrer jeg deg til å legge hender på syke og be for de i Jesus sitt navn. Ha forventning til at Guds kraft vil flyte igjennom deg.

Klikk på videoen for å se den:

Helbredet ifra plantar fasciitt på kveldsmøtet 
En kvinne kom til meg og ønsket forbønn, hun hadde akkurat sett en helbredelsesvideo på facebook, så ønsket hun selv forbønn for foten sin. Hun tok en stegstro ved å komme og be om forbønn. Jeg satt bake med min venn May-Linda da hun kom til oss. Jeg fikk så lov til å be for henne. Hun hadde en diagnose som het Plantar fasciitt, som er slags betennelsessmerte diagnose nede ved og under ankelen. Dette hadde hindret henne i å trene og være fri. Hun hadde hatt vondt siden februar. Vi la hånden på foten hennes og ba, vi kunne kjenne at det strømmet varme inn i beinet og etter en 5 minutters forbønn, testet hun det ut. Hun ble utrolig glad! Videoen av hennes reaksjon og vitnesbyrd var sterk og den har over 15,000 visninger på facebook. Mange ikke-frelste fikk vitnet det miraklet igjennom videoen. Gud er god! Klikk på bildet eller her for å se videoen av Cecilie som ble helbredet. Denne er fra Youtube  

Jesus helbreder håndledd og fingerer
Vi ba for en kvinne med artrose og beinskjørhet. Hun hadde problemer med å vri om nøkler, åpne brusflasker, løfte melkekartonger. Hun var svært plaget med smerter i sin høyre hånd.
Mens vi ba for kvinnen befalte vi plagen å vike fra henne og jeg selv kjente meg ledet til å gni inn spytt i hånden og på fingrene hennes. Vi ba om styrke i håndleddet, i fingrene og i grepene hennes. Etter noen minutters forbønn, tester kvinnen ut helbredelsen og hun var helbredet. Hun kunne nå løfte opp en melkekartong med en hånd og hun åpnet en brusflaske som var igjen med hånden sin og det kunne hun ikke gjøre før. Halleluja! Kvinnen ble så glad og jublet.
Klikk på videoen for å se hva som skjedde: 

Jesus helbreder idag
En godt voksen kvinne kom til på meg på en konferanse. Hun kjente meg igjen fra TV. Hun hadde vondt i knærne sine og i ryggen sin. Hun hadde og et bein som var 2,5 cm kortere enn det andre, samt at hun hadde grønn stær.

Vi ba for henne for helbredelse, velsignet og oppmuntret henne. Så målte vi bein lengden og vi kunne se at det ene beinet var kortere enn det andre. Der og da befalte vi i Jesus sitt navn at det kortere beinet skulle vokse ut. Innen få sekunder kunne vi se at det kortere beinet vokste ut da vi ba. Vi dro ikke i beinet vi holdt bare beina oppe og der og da så vokste beinet som var kortere ut. Damen kjente en bedring i ryggen sin og da hun gikk, kjente hun en bedre balanse i kroppen. Jesus hadde altså helbredet henne med sin kraft! Hun kjente også en bedring i knærne sine også kunne hun løfte knærne litt høyere. På venstre øyet der hun hadde grønn stær, så kunne hun se litt bedre. Kvinnen ble veldig glad for det Jesus hadde gjort for henne. Min venn Jan Webjørn var med å ba for henne.

Jesus helbreder
En kvinne fra Trøndelag ønsket forbønn, vi ba for henne og straks kjente hun en varme som strømmet inn i ryggen. Hun opplevde en drastisk endring. Gud er god! Klikk på Play for å se!

Jesus helbreder
En kvinne fra Trøndelag ønsket forbønn, vi ba for henne og straks kjente hun en varme som strømmet inn i ryggen. Hun opplevde en drastisk endring. Gud er god! Klikk på Play for å se!

Her kan en se ale møtene fra Himmel og hav - anbefales!