Evangelistene Levi Jensen og Daniel Haddal er på Nord-Norge-turné. Fredag besøkte de Brønnøysund og Misjonsmenigheten Sion. Over 50 ungdommer var tilstede på møte. Mer enn ti ungdommer svarte ja på frelsesinnbydelsen og tre ungdommer ble døpt i vann

Evangelistene Levi Jensen og Daniel Haddal er på sin Nord-Norge turné der de besøker ulike byer, har møter, forkynne evangeliet, be til frelse og døpe ungdommer. Formålet deres med misjonsturen er å snu opp ned på Nordland fylke.

Ledet av Ånden
-Vi hadde ikke planlagt noe denne fredagen. Vi dro til Brønnøysund ut fra en ledelse som vi fikk bekreftet på bønnemøtet i bønnesenteret i Levanger og der fikk vi og en kontakt slik at vi kunne bruke en menighet for å ha møte.

Da vi kom til lokalet var det 4-5 sykler på utsiden, jeg tenkte at her var det kanskje 7-8 ungdommer som hadde møtt opp til møtet, men det var omkring 50 ungdommer som satt og ventet på oss, forteller Levi Jensen begeistret.

Fullt hus
-Ledere fra menigheten som var tilstede fikk et sjokk da de så at menigheten var full av ungdommer, slikt var de ikke vant til, forteller Levi med et smil.

Dåp og frelse
- Det har vært utrolig sterkt på meetup, jeg er helt satt ut av begeistring! De var klare til å høre evangeliet og over ti av dem ønsker å bli disipler og følge Jesus helhjertet og så ønsket tre av ungdommene å bli døpt ute etter møtet! Helt fantastisk! Da vi hadde dåp, så var det over 40 ungdommer tilstede som vitnet til hendelsen! Ungdommene ble med oss fra lokalet og vi gikk med de i 15 min til stranden kalt Svarthopen for å ha dåp og da klarte jeg ikke å holde tårene, dette ble skikkelig sterkt, forteller en glødende Haddal.

Helbredelser
-Vi ba for tre ungdommer som opplevde helbredelse fra smerter i nakken, 1 ble helbredet i kneet sitt ettersom ha hadde slått seg med sparkesykkel. Han ble momentant helbredet fra smertene etter forbønn. Vi ba for flere som hadde lesevansker og velsignet mange forbønn og oppmuntring, forteller Daniel Haddal begeistret og fortsetter:

-Når vi er på en slik tur er vi veldig vare for Den Hellige Ånd og i følge Guds ledelse. Vi ønsker å vandre i ferdiglagde gjerninger, slik at vi kan se framgang i Guds rike! Dermed velger vi å samarbeide med Den Hellige Ånd i alle sammenhengene, avslutter Haddal