Det du kan gjøre, er å ta dette nettkurset, eller at du anbefaler andre dette kurset om Israel. 

Klikk her for kurset! 

  Skrevet av: Daniel Haddal .    Uttdrag hentet fra denne bloggen:  http://danian.blogg.no/1540218483_ikke_sttt_operasjon_dagsverk_i_r.html

Mye skjer for tiden.  Mange spør meg i forhold til operasjons dagsverk. Hva jeg tenker om det?
Det er satt igang prosjekt til å samle inn midler til ulike palestiske grupperinger i Midtøsten.

Det som er farlig her, er at OD- er med å tar parti. OD, har en antiisraelsk holdning. Jeg har lest gjennom OD sin kampanje. Hverken Hamas, som da er terrororganisasjon eller terrorister er nevnt med ett ord i OD, opplysningen.
Det står heller ikke noe om de  tusener av terrorhandlinger er utført mot israelsk sivilbefolkning.

Når OD ikke informerer om dette, og virkelighetsbildet og historie, så blir det avbalansert og imot Israel. Dette er slettes ikke med på å fremme fred, men destruktivt.

Heller står det noe om at muren som er i utkanten av Jerusalem, ble satt opp for å forhindre terrorangrep. Den muren har berget tusenvis av livet sin den ble satt opp, siden terrorangrepene gikk ned med over 95%.

Og ikke nok med det så står det ikke noe om til hvilket nivå det er av korrupsjon vak palestiske myndigheter, der de til og med gir belønning , tusenvis av dollar i måneden i lønn til de familie av de som driver med terror. Så hvis en palestiner dreper jøder, så blir han hedret og familien bli hedret av palestinske myndigheter og de får månedlig tusener av dollar livet ut som martyrbelønning eller terrorbelønning. Og ja Norge er med på å finansiere de midlene,

Er dette greit? Skal ikke jødene få ha sin eneste jødiske stat i verden? I dag, finnes det mer enn 20 muslimske stater og kun 1 jødisk stat.

Jødene har tusenvis av arkeologisk historie fra dette geografiske området. Samt at bibelen også vitner om det.

Pengene som OD- samler inn til er til organisasjoner som har som agenda & mål å utslette Isrsel. Det er deres måte for fred, at Israel skal slutte å opphøre. Dette er ikke greit og svært avbalansert.