En muslim mann ble helbredet

Vi var ute og gikk ved sentrum, der så vi tre utlandske folk sitte på en benk, de var utpekt for meg og jeg gikk sammen med en annen til de. Den ene mannen snakket ok norsk, mens de andre forsto veldig lite. Jeg spurte om de trengte helbredelse, de sa at han ene hadde vondt i ryggen, men at de hadde bedt og bedt til Allah og ingen ting hadde skjedd. Jeg sa til de, dere har vell ikke prøvd Jesus?. Nå skal dere få se på virkelig helbredelse og bønn. Så ba jeg får den ene muslimen, jeg la hånden på ryggen hans. Denne mannen kjente varme strømme inn i ryggen, deretter fortalte han med et smil at alle smertene var blitt borte. I dette øyeblikket hadde vi deres oppmerksomhet og det var helt fantastisk å velsigne de. Mannen som ble helbredet fra ryggsmerter kunne heller ikke ta på tærne sine med hendene, så sa jeg til han, bli helbredet i Jesu navn. Og nå kunne han bøye seg hele veien ned. Og han nådde med henda ned til tærne sine.                                                                                                                                             Disse mennene fikk absolutt noe å tenke på.