Vi tar imot salvelsen:):):) og vi tar det med til Norge:) #azusanow2016

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

 

Hva skal en si om Azusa Now? Det var mektig, det var heftig! Det var rått!

Fantastisk! For en herlig dag og hvilken herlig Gud vi har. Dette var et historisk øyeblikk! Jeg elsket det Herren gjorde og jeg tror personlig at dette vil gi innvirkninger på mange steder! Jeg har skrevet en artikkel i Norge I dag som vil snart komme ut, der kan en lese en grundig beskrivelse av dette!
Her er en video av der jeg deler om min erfaring om dette! Jeg syns det var heftig!
Anbefaler deg som kan om å se dette på nettet. Se møtet! Det var så sterkt! Vi var der i nesten 14 timer og det var mektig! Gud gjorde svært mye.

Jeg fikk se noen reise seg fra en rullestol. En Bethel elev gikk rundt og ba for flere som satt i rullestol og 4 mennesker reiste seg opp fra stolene sine.! Wow tenk dette.

Jeg selv gikk med en venn for å be for mennesker, jeg fant en slags rullestol seksjon og ba for flere. De kjente Guds kraft! En av dem kunne høre bedre etterpå, men han var like lam .
En annen hadde vondt i håndleddet, hun kjente helbredelse strømme inn, men hun var like lam etterpå.
En annen hadde forstuet ankelen kraftig, jeg ba for henne med noen venner, men hun trengte like mye helbredelse etterpå. Hun ble altså ikke god. Men hun fikk sterke profetiske ord som talt over livet hennes på en sterk måte!

Vi ba også for en man som var blind, men han var like blind etterpå, men han følte seg elsket og møtt!


People reciving prater #azusanow2016

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on