Jeg var så heldig og fikk feiret 30+1 dagen min på Tjøme ved Verdens Ende. Det var skikkelig fint. Jeg hadde aldri vært der før, men hadde hørt at stedet var flott.

Vi hadde en flott feiring, Juliana holdt bursdagen i uthuset ved hagen deres i boliglaget, det var til stor glede og velsignelse.

I bursdagen var Jesus i sentrum. Det gjaldt å takke Ham for det gode Han har gitt oss. Jesus er jo tross alt selve livet.

Vi hadde god grillmat, kaker og herlig snacks, med flotte mennesker som kom. Den som hadde kjørt lengst for å komme til bursdagen var Steven og Camilla. Steven kom kjørende fra Sandes, og Camilla fra Flekkefjord. Svært gledelig at folk kom, selv om det var avstand med å komme!

Vi var alle spente på om regnet kom til å gi seg, heldigvis så gav regnet seg og det ble sol og opphold.

Cowboy Lena og Thorbjørn kom og delte sentralt i bursdagen, med hjelp til grilling. Lena sang og vitnet om Jesus, samt at hun fikk fram andre. Det var en herlig stemning og vi feiret faktisk fra klokken 18.00 (da kom vi igang) framtid 12.00, da dro de siste gjestene. Med en seks timers bursdags fest fikk vi en god tid sammen til å bli bedre kjent. Glede oss over Herren, Hans gjerninger.

Flere av gjestene som kom, gav sterke vitnesbyrd, Cecilie, som har vært en troende i bare noen få måneder, og nå ber hun for syke, er on fire for Herren og har fått livet sitt forvandlet.

Lise Kristoffersen delte også med frimodigheten om hvordan Herren hadde møtt henne på dypet og med alt Han har gjort. Det var svært sterkt og til stor oppmuntring og glede! Takk og lov.

På kvelden etter klokken 10.00, kom Den Hellige Ånd kraftig over oss. Der vi ble fylt med glede, overøsende glede. Det var en utrolig herlig sammenkobling i Ånden, der vi kjente en sånn utrolig dyp indre fred og glede som strømmet over oss av Herren!