https://www.youtube.com/watch?v=b6U__jocdMU

Vi hadde helbredelses rom på Bønnesenteret Lørdag 27 September. Mange kom til møtet og veldig mange ble helbredet & oppmuntret. Helbredelses rom er noe som arrangeres under ledelse av Hanne Fjellvang & Håvard Pedersen under konferanser på Nordic senteret. Det var både lovsangere, dansere og forbedrer tilstede. Fle av de som var på møtet ble også aktivert til å helbrede syke.

Her er bare noe av det Jesus gjorde på helbreedelsessrom møtet:

– Ei dame ble helbredet fra hodepinen.

– Ei jente som hadde vært tett i nesen i lengre tid, opplevde at det ene nese båren åpnet seg opp.

– En mann hadde diabetes og nedsatt syn på grunn av det. Opplevde at synet ble bra og han kunne nå lese uten briller.

– Ei dame som led av dårlig syn. Synet var 90% nedsatt på det ene øyet. Hun hadde tidligere mottatt helbredelse på det andre øyet.
Hun opplevde en gradvis bedring på øyet som hun nesten var blind på i det Jesus berørte henne. Hun kunne se mye bedre på det øyet som var dårlig til å begynne med.

– Ei dame med dårlige lunger opplevde å kunne puste skikkelig etter at at danse teamet ( Maria & Helene) danset over henne.

– Ei dame opplevde at stress forsvant fra skuldereen etter at hun ble danset over.

– Ei dame med epilepsi ble bedt for og hun kjente en veldig fred.

– Ei dame som hadde knekt venstre ankelen 16 år tidligere opplevde nå å kunne bevege den helt smertefritt og hun hadde nå full bevegeligighet. Ankelen hadde grodd feil og hun hadde hatt sterkt nedsatt bevegelse i. 16 år.

– En mann ble helbredet i nakken og ryggen. Samt at skulderen rettet seg opp. Den var 2 cm skjeiv. Den rettet seg opp i det beinet som var litt kortere vokste ut. Mannen ble også fylt med fred og glede!

– En mann som hadde hatt stram nakke i mange år opplevde ved forbønn i det Jesus berørte han at Han nå kunne bevege nakken helt smertefritt fram og tilbake.

– Ei dame som hadde en finger som var knekt tidligere. Opplevde at fingeren rettet seg ut og hun ble helbredet.

Et vitnesbyrd fra – Guro
November 5, 2012

En håndfull elever hadde stand på Get Focused i helga hvor vi satte opp skilt med budskapet “Ønsker du helbredelse? Spør oss!” Og vi fikk be for mange mennesker! En blei helbreda i ryggen sin! Under profetisk seminar fikk Maria kunnskapsord om at noen hadde vondt i hofta, og da hu blei bedt for blei hu helbreda! Takk Jesus!
Selv blei jeg helbreda i skuldra under møtet på lørdagskvelden! FANTASTISK! Gud er god! Mange frelst og mange som blei sterkt berørt av Pappa Gud! All ære til Gud!