Jeg får den æren av å reise med den apostolske evangelisten “Paul Rapley”. Jeg gikk sammen med han på Bethel School i Redding, California for noen år siden. Paul er et forbilde for meg på mange måter. Denne mannen reiser fra kontinent til kontinent for å utbre Herrens tjeneste. Han er en bærer av Guds kjærlighet. Paul har sett mange tusen komme til tro på Jesus. Han har også sett Jesus helbrede flere tusen mennesker gjennom han.

Om du er i området av Oslo, Tønsberg, Froland eller Kristiansand, vil jeg invitere deg til å bli med på møte. Dette tror jeg kan være en god opplevelse for deg. Du kan og fly inn og erfare på møtene! Har du ungdommer? Ta de med! Ta med venner. Hvorfor ikke bare ta med hele menigheten din og bli med?

Paul har trent tusenvis av troende verden rundt til å leve Jesus-livet i hverdagen. Selv har jeg trent hundrevis av mennesker til det. Både Paul og jeg har samme treningsgrunnlag ifra Bethel Church i Redding, California. Vi brenner for å se Norge forvandlet! Vi ønsker å se vekkelsesilden tent i menighetene og i de troendes liv.

Se videoen her av Paul Rapley, der han ber for mennesker som blir helbredet i Sveits. Dette klippen er også en del av en film som Paul har vært sentral i.