Nyhetsbrev April uke 14 og 15  2016

Kjære venner, da har jeg kommet tilbake fra en intens tur i L.A. Dette har vært mektig og jeg har vært med på svært mye. Har klart å dokumentere omtrent 5 % av opplevelsene, så det deler jeg med dere her i dette brevet. Azusa Now var historisk hva annet kan en si. Samt at 2500 Bethel elever invaderte L.A. Det er herlig! Jeg har kommet til det punktet at helbredelser er like vanlig for meg som å drikke vann! Det er jeg veldig takknemlig for, men da er det lett å glemme det som skjer, derfor må jeg være ekstra oppmerksom på å dokumentere det Herren gjør.

Har og vært på skolen til Todd White i Pasadena. Har vært med de heftige talerne i flere dager og fått sterk undervisning! Fått vært i San Diego og Hollywood! Vært med på herlighet etter herlighet.

Tror nesten jeg må begynne å bruke en go pro kamera, for det skjer ting hele tiden! Er med på masse heftig! Jeg får faktisk ikke prosessert ferdig den ene opplevelsen før den andre begynner! Det er gøy! Og dette er en livsstil jeg har valgt å leve! Jeg kan ikke gå tilbake til normalen etter å ha levd og smakt på dette! Det er Jesus jeg vil ha, det er Jesus jeg vil gi! Derfor har jeg valgt å følge kallet som Herren har gitt meg først og fremst før noe annet! Jeg velger å tjene Gud 100%, stole på Gud 100%, satse på Gud 100%. Jeg har ingen plan B. Men kun en plan A, som er Jesus. Kjenner og at Herren har kalt meg til å gå foran, være et forbilde for andre og leve Guds rikes livsstil på fulltid! Jeg er takknemlig for å tjene Gud, jeg er heller ikke en vanlig person, men den jeg er, er den jeg er. Jeg er den Gud har skapt meg til og velger å leve det livet 100%. Og jeg nekter å la omstendighetene styre meg, påvirke meg eller bevege meg på noe vis! Jeg vil bare gå etter Gud og Hans rike! For meg er livet Jesus! Og det er standarden jeg velger å sette for mitt liv! Alt annet regner jeg som søppel! Gi meg Jesus, å har jeg alt! Det er i Jesus min skatt er og ikke i noe annet! Ikke i noe menneske, kirke, eller hva som helst. Men i Jesus! Jeg følger han og velger å gå etter det han har for meg og for de rundt meg!

For mange kan det kanskje se litt ekstremt ut, alt jeg er med på og gjør, men det er en tjenestegave Herren har gitt meg. Tro meg, jeg ville heller sittet på hytta på Helgeland, hvilt, fisket og kost meg. Men jeg velger å følge Gud, derfor har jeg valgt å leve 100% utenfor komfortsonen. Til tider har jeg det så utfordrende at jeg gråter, men jeg lever ikke i nuet. Og heller ikke ut ifra omstendigheter, men kun uti fra Guds løfter og den gudgitte visjonen han har gitt meg. Jeg er en sønn av Gud, og det vil jeg være i all evighet. Jeg har heller ingen ambisjoner av å bli kjent, populær, rik osv. Det eneste Jeg ønsker er å spre Guds rike, gjøre Jesus kjent. Få Jesus på kartet. Aktivere andre troende til å brenne for Jesus. Bringe frelse til de fortapte, helbredelse til de utslåtte, indre legedom til de knuste hjerter. I meg er jeg svak, men i Herren er jeg sterk. Derfor går jeg i Herren kraft og i Herrens salvelse.

Ofte er det viktigste jeg kan gjøre, er å ta vare på meg selv, fylle opp meg selv med Guds ord. Jeg ser på meg selv som et tempel. Derfor må jeg sørge for å pleie mitt tempel. Pleie den jeg er, pleie hjerte mitt og mine relasjoner! Det er viktig for meg! Jeg trenger å ha det godt, for å la andre ha det godt! For å elske andre mennesker må jeg elske meg selv!

Vær så snill å ikke sammenlign deg med andre eller med meg. Vi har alle ulike gaver og kall. På samme måte som at lemmene våre ikke skal sammenligne seg med hverandre, skal heller ikke vi gjøre det, men heller heie på hverandre. Gi hverandre støtte, tid, omsorg, kjærlighet og forståelse! Jeg er KIN på Gud! Jeg er KIN på Guds rike og jeg ønsker å se Guds rike spre seg! Jeg ønsker å se Guds rike bevege seg! Jeg ønsker å se Jesus komme! Jeg vil se Himmelen på jorden!

Vær den du er ! Vær den beste utgaven av deg selv! Vær den Herren har kalt deg til! Gå ikke rundt å se på hva Gud bruker andre til og se ned på deg selv. Gå heller rundt og hei på andre som Gud bruker og si, YES, Herre! Bruke meg som jeg er ! Jeg er ledig! Tro meg, Herren ønsker å bruke deg! Han ønsker å velsigne deg! Han ønsker å møte deg! Han ønsker å forløse sitt rike gjennom deg! Du er helt unik slikt som du er! Følg Jesus og det skal gå deg vell! Vær med Han dag og natt! Det er i Guds rike at Himmelen beveger seg og det er i Guds nærvær at liv blir forvandlet.