I dag våkent jeg i Ramat Gan ved Tel Aviv hos min gode venn og forkynner, David. Sammen dro vi inn til Tel Aviv, nettopp for å filme han dele om Yeshua på hebraisk og for å være et lys i hverdagen!

På bilturen vår kjørte vi og med tanken av å kunne bli brukt av Herren.

Så gav vi dem et hefte om profeti om Messias, en CD, et hefte pluss et vitnesbyrd som David delte. Jeg satt på andre siden og vitnet dette og syns det var så fint. Så sa jeg til den ene karen, har dere noe vondt noe sted. Vi ser helbredelse. Så denne jødiske mannen, at han har vondt i ryggen, dermed fra bilen ber jeg for han, jeg får hører at smerte skalaen hans er på 8 av 10. Etter å ha bedt for han, går smertene ned til 0. Det var fantastisk! Herren kom med sin mirakuløse kraft gjennombrudd. Han sa at han kjente at ryggen var bedre, så ba vi igjen, denne gangen la David hånden på han og han testet det ut og sa at ryggen var bedre, så kjørte vi videre med glede over det Herren hadde gjort, for det var virkelig mektig! Hallelujha!:):)

Opptak av video! Bilde!
Her filmer vi David, jeg skal nemlig lage en hebraisk talende youtube kanal, med vitnesbyrd og forklaring for hvordan en kan bli felst. Så det var veldig flott det David delte her, så gjelder det å redigere det!

Evangeliet ble delt på en bensinstasjon
Jødene som fikk hørt evangeliet ved benistasjon.
PÅ veien dro vi innom bensinstasjonen og da var det 2 menn som fylte drivstoff for oss. Det var fantastisk, det som skjedde. For David sier til meg, Jeg ser at disse er åpne for å høre om evangeliet. Så sammen med litt tips sier vi til de som fyller drivstoff i bilen. Jeg vil gi deg en gave, dette har forandret livet mitt. Det handler om Israel Gud og hva han har gjort med meg. For jeg har møtt Israels Messias, han har forandret livet mitt. Vi trenger alle et offer for våre synder, vi kan ikke nå dra ut og ofre høns til eksempel for Gud. Derfor sendte Gud sin Messias for våre synder, i Han kommer vi til tro og bli rettferdig.

Møtet i Jerusalem! 
Jeg dro til Jerusalem, ønsket å treffe Helene Aadland, for å se henne, og samtidig intervjue henne. Helene er en mektig Guds kvinne, som elsker Herren med hele sitt hjerte,og hun har nå vært 3 måneder i Israel, nettopp for å be for Jerusalem. 
Artikkelen om Helene vil komme ut i Norge iDag. Og YouTube videoen av henne vil og komme ut snart! Dette vil være til sterk oppmuntring til mange. Helene hadde svært mye spennende på hjertet som hun delte med oss, som var både sterkt, oppløftende og oppmuntrende!

Da jeg ankom Jerusalem, regnet det uten ende! Her er noen bilder fra tiden i Jerusalem! Mye gøy!

Flott å være i Jerusalem. Takknemlig for alt det Herren har gjort:)!

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Litt av et vær! #intervju #stårmedIsrael

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

Mannen på trikken.
I Jerusalem, er det en trikk en kan ta! Her var det flott å være, for vi kunne ta trikken helt til Ben Yehuda, for så å dra inn mot gamle byen!

På trikken var det kontroll, jeg sa til mannen som hadde kontroll av billett at Elohim (Gud var glad i han) han takket og ble glad. Denne mannen var rundt 30. Jeg tenkte med meg selv, at jeg skulle gitt han en brosjyre, men det ble ikke der og da. Helene og jeg måtte gå av da vi kom fram. Men 2 timer senere, på veien tilbake, ser vi han på nytt, vi går forbi vakten, da vi ser hei, ønsket han et bilde med meg! For jeg gikk med kamera. - Så like før han måtte dra, sier jeg til han. “Hei! Jeg ønsker å gi deg en gave, dermed tar jeg fram traktat, med profeti om Messias, og lyd CD. Dette var veldig fint for han tok imot det og jeg kunne se at at han leste videre i det. Både Helene og jeg så det.

Sukhat Halell
Jeg ble med Helene til hennes bønnehuset i Jerusalem -  Sukat Halell. Her var det herlig bønn og jeg fikk møtt mine gode venner Sebastian og Malene og jeg fikk gitt de en skikkelig god klem, for nå skulle de reise til Eilat og være der. Det var nydelig å bruke tid sammen med dem .
Guds nærvær var til å ta å føle på der inne. Og det kjentes stort ut, å få lov til å be i retning av Jerusalem. En virkelig fin velsignelse å kunne gjøre det! Vedlig fint og godt! Kjente at det var profetisk! Lovsangen var fin, men bønnefokus på Tyskland! Fint var det å være der! 

Bet Norvegia
Så dro jeg tilbake til Bet Norvegia, for å sove der 1 natt. Det er en måned siden sist gang jeg hadde vært der, så det var fint å kunne være der nå. En virkelig velsignelse og en stor glede! Hallelujha, Herren er god!.