Denne dagen fikk jeg ha en kaffe med pastor Olgar. Han er pastor i Elihu menigheten i Tønsberg. Det var svært spennende å høre historier som han delte og å få mer innsikt i hvordan Elihu påvirker byen med å disippelgjøre og nå ut. Dette ble oppmuntrende og gledelig!

Senere traff jeg Andres som er med i Jesus gjengen, vi chiller litt i Drammen før vi tok toget videre til Hokksund. Andres, hadde ne kjempekul El-sparkesykkel som jeg fikk prøve! Gøy!

Manus-trening for Jesusgjengen Vi drev og forberedte oss til serien med Jesusgjengen, vi skal nå spille inn 3-4 episoder. Det blir gøy og svært spennende!  I denne rollen spiller jeg Jesus. Det er store skoe å fylle, for å si det slikt. Med dette ønsker jeg så meget å gi Norge og norske barn et godt bilde av Jesus! Jesus er i godt humør & han er fylt med dyp kjærlighet! Han elsker mennesker og vil så meget nå ut til de! 

I denne episoden blir Jesusgjengen sendt ut på oppdrag ettersom ei jente i Drammen ber til Jesus i sin nød, siden hun har det tøft hjemme. Jesusgjengen blir sendt fra tronsalen i Himmelen for å hjelpe denne jenta og hennes familie. Vil Jesus gjengen-klare å redde situasjonen? Følg med i episoden.
I denne episoden blir Jesusgjengen sendt ut på oppdrag ettersom Andres og Robin får ideen om å holde basar etter at de fikk opp øynene for hvordan fattige og lidende mennesker har det i hverdagen. Ulike utfordringer oppstår blant Jesus-gjengen. Klarer de fremdeles å lykkes med oppdraget? Hanna og Debora er kreative og sammen med Daniel, Robin og Andres er Jesusgjengen igang med sitt nye prosjekt.
I denne episoden blir Jesusgjengen sendt ut på på skattejakt for å oppmuntre og helbrede ulike mennesker på gata. Debora kommer på ideen etter å ha funnet en fin stein i skogen. Deretter inviterer hun med seg Emilie, Sara og Hanna for å bli med på skattejakt. Mens de ber til Gud, dukker det opp noen som hjelper dem og setter de igang. Hvem var denne personen som hjalp de, følg med i episoden for å få svar på det. Jesusgjengen ender opp med å dra på en livsforvandlende kattejakt, der de blir ledet ved hjelp av kunnskapsord som de fikk fra Jesus. På gaten får de vitne at Jesus helbreder og møter mennesker i hverdagslige situasjoner.

Mistet lommeboken På kvelden måtte jeg dra til Tønsberg, på togstasjonen i Drammen fant jeg noen lommebok & det endte med at jeg fikk levert den og da bedt for hun som mistet det.  Jeg fikk så gitt henne et profetisk ord og velsignet henne med at Jesus elsker henne og ser henne. Jeg tror det bar til styrke og oppmuntring for henne!