Eventyr til San Diego

Vi dro til San Diego, mest for å følge ledelsen. Myels, Ryver, Andre og meg selv dro dit. Vi var på stranden, dro på resturanter. Og jeg hadde blant annet en taco som var helt nydelig. Faktisk noe av det beste jeg har spist der. Det var skiekklig godt! Takk Jesus.

Heftig å møte Jeremy og å være på møtet deres i San Diego

Mektig vekkelsesmøte med Jeremy Nelsson.
Vi dro på et mektig vekkelsesmøte. De har hatt møter sammen med Joshua Mills, Jeff Janson og flere. Veldig mange har blitt berørt og fått et mektig møte med Jesus! Jeg takker Jesus for alt som han gjør og jeg blir stadig fasinert av alt det god som Herren gjør.

Da jeg kom inn på møtetstedet, kunne jeg føle en dynamisk kraft av Guds nærvær på hendene mine samt over hele meg. Det var sterkt. Jeg kjente Guds Ånd over meg på en mektig måte! Takk Jesus. Jeg kunne føle et tykt nærvær i lufta og det var så mektig å kjenne på Guds kraft! Guds rike er jo så reeelt! Herren ønsker å øse ut sin hgodhet over oss.

Soaking
Jeg la meg ned på teppe gulvet og kjente en tykk atmosfære som var over meg. Jeg kunne kjenne Herrens kraft strømme gjennom meg på et mektig og forunderlig vis! Det var sterkt og mektig! Jeg likte likte veldig godt hvordan Herren berørte meg med sin kraft! Det var en åpen Himmel. På møte var det nok omtrent 150 mennesker. De hadde jo hatt møter i over 70 dager i strekk. Mennesker fra mer enn 100 nasjoner ser på møtene gjennom internett! Så mektig! Mange får både se og erfare dette mektige verket av Herren!

Profetiske ord for Skandinavia
Nelsons kone som talte, profeterte over meg, ved å profetere over Skandinavia. Hun fortalte at Herren ønsker å gjøre mektige gjerninger I Svergie, Norge, Finland. Mange skal blir frelst. Det var noe Herren hadde vist henne tidligere. At Skandinavias tid, virkelig er nå! Nå er tiden inne for Guds velsignelse for de nordiske landene. Der Herren mektig vil frelse mange! Og det vil være en utgytelse av tegn, under og mirakler! Takk Jesus!

Nedenfor, om du klikker på bildet får du opp nettsiden og streaming til vekkelsesmøtene! Anbefales!

Klikk her for å finne nettsiden deres og for å se dette på live stream! Dette er heftig.