Da er jeg nå tilbake i Israel. Det er svært spennende. Skal være med her å så inn i landte, være tilstede. Møte mennesker og rett og slett kunne oppmuntre de rundt meg. Være med her å connecte med familie her i landet, slektninger, samt nå ut til andre. 

I løpet av turen skal jeg til Haifa, Galilea og til Ashdod! 🙂 Det ser jeg veldig fram mot! Bli spennende å se hva Gud vil gjrøe her på turen. Jeg er sikker på at det vil ha mektig effekt og være til velsignelse. 

Det er så viktig å kunne stå opp for sannheten, velsigne Israel og være et lys her både for jødene og for de hjemme! 

Det var her Jesus virket sterkt i sin tjeneste. 

Her er en video fra hjembyen min Naharyia, der jeg deler litt om hvordan det er å være her tilstede. Litt om opplevelser og erfaringer. Det er veldig fint å kunne være med å dele, for å oppmuntre.  

Nahryia, her bodde jeg noen år som liten, gikk her i barnehage og på barneskole. Da jeg bodde her hadde jeg mange venner, og flere av de har jeg kontakt med pr i dag! 

Da minnes vi tidene av da vi gikk på barneskole sammen. Ellers har jeg mange flotte slektninger her og det er en velsignelse å kunne være med de og beøske de. 

Her fikk jeg vært i bryllupet til mitt flott søskenbarn Gall. Han giftet seg med Sapir, det var et flot bryllup. Her laget jeg en liten video med klipp som jeg tok fra bryullupet. I Israelsk bryllup prioriteres familie høyt, mat er viktig, dans og feiring. Dette var et tradisjonelt jødisk bryllup:). 

Meget fint å være her, treffe på slektninger og familie. Det er alltid en velsignelse å kunne være med de.