Denne 17, Mai dagen i Tønsberg ble fin og jeg er glad for å ha vært og feiret dagen her. Det har bært en fin og unik dag, 17 mai handler ofte om hvem du er sammen med, hva du gjør og hvem du løper med. Det handler om å vanne gresset på sin side, om å så inn i vennskap, gode minner og samtaler. Det er litt av tanken i det hele!

Med det ønsker jeg deg en god 17, mai, der du får kjent på Herrens velsignelse & Guds glede:)!

Wow, vi elsker dette landet. Det er bare forordet til denne dagen! Jeg har i lengre tid spekulert angående 17 mai.

Jeg hadde utifra mye vurdering, ledelse og valg, bestemt meg for å feire 17. Mai i Tønsberg. Jeg valgte da å tenke igjennom mulighetene for å skape en fin minnerik dag i Tønsberg.

Jeg våknet sånn 07.30, for å forberede meg og hjemmet til frokost. Det ble bra en fin buffee:)! Yes & Amen! Jeg hadde invitert flotte gjester til 17 mai frokost klokken 09.00

Her kom de første flotte gjestene- Hanne & Kjetil Kopstad med barna Samuel & Sela Victoria kom og det var en skikkelig velsignelse. Så glad for å ha de på besøk:)
Astrid, Helena & Espen kom og det var veldig fint å ha de på besøk. Vi fikk noen gode øyeblikk sammen. Det var en fin velsignelse å prise vår Herre for dagen,
Maten var svært god, vi hadde alt mulig, utrolig fint å spise salat, ananas, melon, nøtter- med profet-brød & mye slikt. Det ble veldig bra & veldig godt!

Vi gikk til torget i forsøk av å finne toget, men jakten på toget lyktes ikke helt, da vi var litt for sene for å rekke toget.

Vi dro først til kafee M, deretter dro vi til Abrahams Kafee. Her var det mange kjent folk:)! Det ble et svært hyggelig møte med de som var tilstede:)! Koste oss veldig & .kjente på en gledelig fred av å være der.

Fint å vandre rundt i Tønsberg!

Fikk hengt en del med Benaiah og hilst på flere. Hadde en kjempe god is & dro til brygga. Der var vi innom en viking-båt.

Vi gikk innom en viking-båt som sto der ved brygga. Der traff vi på en fra vitetnam. Vi endte opp med å dele om Jesus, be for personen & lytte til ham. Benaiah fikk ord til han og spurte om han studerte mikro-nano-teknologi. Dette stemte og var et sterkt innsikts ord.

Vi endte med å velsigne og be for vedkommende fra Vietnam. Det var fint, han var veldig fremmed for kisten tro. Benaiah talte i tunger. Dette syns personen var spesielt og han spurte mer. Utifra det delte vi om tungetale, om Jesus, om frelsen og slikt. Vi fikk sådd litt.

Åpen grilling hos Pladsen.

Pladsen hadde åpent hus, der man kunne komme og bare være. Jeg ble med gjengen dit og var der i sånn 5 timer. Det var trivelig & svært gøy å være sammen med disse flotte menneskene. Kjente på en takknemlighet av å kjenne så mange flotte mennesker.

Fyrverkeri.

Hurra, hurra, hurra! Nesten nyttårsaften!

Kvelden endte med at vi dro til brygga og så på fyrverkeri, det var utrolig fint og koselig å se på all det fantastiske fyrverkeriet. Det var helt nydelig! Martin Bonden strålte av begeistring & smilte stort under tiden:)!