For en utorlig sterk dag. Jeg tok toget til Drammen formål være med på den legendariske meetup-en med Levi Jensen! 
Jeg kom til scenen og vi filmet og sendte live på YouTube, Instagram og Facebook..  vi hadde møtet på Bragernes torg og det var svært sterkt. Halvi Thycat kom også. Det var gangske tidlig på dagen siden det var fra klokken 13.00. 

Jan Hanvold kom og Visjon Norge sendte en kamera-mann som filmet og det ble veldig bra, siden det senere ble sendt på TV. 
Utrolig at både Per Ivar Winess, Rich Vera, Jan og Inger Janvold med flere fra Visjon Norge var der. Det var og ble skikkelig bra. En rikelig stor velsignelse! 
Jeg delte mitt vitnebyrd om hvordan jeg var blitt frelst, og om Guds kraft. Levi delte, Daniel Evju delte og Dag delte. Det ble veldig sterkt og en stor velsignelse for byen. 
De fleste tok dette godt i mot. Mange ble velsignet og flere ungdommer var kontakt-søkende og ønsket å høre mer om Jesus. Vi fikk også delt ut omtrent 20-30 Jesus bøker.

Kjente en veldig mettende god følelse av å ha delt de gode nyhetene. Martin Røe ble sulten og sammen klarte vi å arrangere måltid med både Levi og gjengen og Visjon Norge. Vi spiste pizza og det var en veldig velsignelse. 
Her fikk vi delt drømmer og visjoner sammen og det ble veldig sterkt og til veldig velsignelse. 

Levi Jensen delte også om tjenesten sin og det han står i, se her -video 
Senere på kvelden ba Rich Vera for Levi Jensen og profetere mektig over han, det var svært sterkt! Se her video! 


Jeg og Martin ble også tatt fram og vi ble bedt for, at vi skulle stå i vekkelse. Det ble også profetert at vi skulle stå i vekkelse med Levi. At Gud skulle bruke oss. Dette ble svært sterkt for oss!  Se her video! 
Jeg falt ned i bakken og det og ved to anledninger. Jeg kjente hvordan Guds manifesterte nærvær gikk igjennom kroppen min og berøre de ulike cellene , Herrens salvelse gikk igjennom meg på et mektig vis. 


Jeg var slått ut i Guds kraft i lang tid, der jeg kjente på hvordan Herren berørte meg mektig! Det var veldig sterkt ! 
På kvelden ble jeg veldig velsignet og møtt av Herren. Jeg fikk og snakket med en del andre mennesker.  Jeg ba og for noen som ble møtt av Herren og falt over ende, det var og ble svært sterkt. 
Senere sitter jeg i takknemlighet og med tårer i øyene utifra slt det herlige Herren har gjort idag! Wow- Ære til Gud:)!  
Rich Vera underviste om kaste ut demoner. Han forkynte om det pg demonstrere det på slutten av møtet. Rich fortalte også hvorfor han hevner seg mot satan for å plundre helvete og forløse Guds mirakluløse kraft i Guds rike. Mektig! 
Rich fortalt som 7 måter folk kan bli plaget av demoner på:  ~ bitterhet, sinne og mangel på tilgivelse  ~ arvelig  ~ okkulte saker  ~ seksuelle dører & voldtekt og misbruk 

På kvelden fikk jeg med meg Eurovision, stilig at Norge fikk flest poeng av seerne rundt om i verden!