Sightseeing & Shopping
Da er vi klare for møtet! Spente er vi også! Det er nå første dag at en har våkent opp i Riga. Hotellet er koselig og reise-gjengen er fine folk! Så ser fram mot hvordan dette kan legge seg tilrette for å bli en herlig stund. Det viktigste med disse dager er jo virkelig å søke Gud. Og la Jesus berøre en. Samt åpne opp hjertet enda mer og invitere Herren inn i livet på en dypere måte. Vinne over menneskefrykt og blir fri fra denne verdens åk, bekymringer og press.

Gud er utrolig god, ser fram mot å kunne fortsette å gå dypere med Ham og bli kjent med nye mennesker.

Vi dro sammen ut for å spise, det var koselig. Møtte flere og noen som jeg kjente både ifra Redding og ifra andre steder. Fint å bruke tid samme med gode mennesker og rett og slett henge der.

Kveldsmøte, herlighet & glede.
Utrolig spennende å komme til arenaen. Merker at jeg er spent på hvordan dette vil gå til .Spent og på å treffe andre som jeg kjenner.
Fikk så truffet flere kjenninger ifra ulike nasjoner. Vi oppdaget at det er mennesker fra over 20 nasjoner som tok seg turen til å være med på dette.

På slutten av møtet fikk jeg hilst på og gitt en klem til både Ben Fitzgerald og Jason Chin. Det var fint å se de igjen!

Møtet var sterkt, lovsangen var kraftig fra første minutt. Å se kristne tent ibrann for Jesus, sammen stå å prise Gud, gjorde noe veldig sterkt med meg! Det gav meg en sterk indre glød og det var en skikkelig velsignelse å være der i det hele!

Flere hundre kom fram til frelse
Ben Fitzgerald talte. Han delte vitnesbyrdet sitt og inviterte mennesker til frelse. Det var veldig sterkt og oppkmuntrende å se og erfare dette. Hundrevis kom fram for å bli født på ny. Det gjorde meg veldig godt. Personlig ble jeg ble jeg veldig glad for det.

Mirakler og helbredelser
Ben, inviterte Den Hellige Ånd til å komme og han talte ut kunnskapsord. Rundt oss og på mange områder i arenaen ble mennesker helbredet. Noen av de som var blitt helbredet kom fram til scenen og delte om dette. Det var så sterkt å se disse fantastiske menneskene vitne om Guds herlighet og kraft! Det var en sterkt velsignelse, jeg selv ble veldig oppmuntret og velsignet på dette! Det var en svært god tid sammen, der en fikk lov til å se at Herren Jesus ble prist og løftet opp som konge!

Ei jente med svak syn på venstre øyet så bedre.
En kvinne med ødelagte bein med smerter ide hele tiden, kom fram slo hjul, hoppet og jublet av begeistring. Smertene som hun hadde hatt i over 8 år var borte.
En gutt som var blitt helbredet i ryggen sin, hoppet og jublet og var så utrolig takknemlig for det. Det var herlig å se. En sann velsignelse m å jeg si!

– Hva er det beste med å være her?

– Det er veldig kjekt å være samlet med over 20 nasjoner. Mange har opplevd helbredelser og jeg tror mye sterkt vil skje videre. Det beste med å være her er å ære Jesus. Å bli utrustet og oppmuntret til å ta dette med videre til hverdagen vår, forteller Lene Ladstein 

Mc Donalds, nam nam og Revival tid.
Dro så tilbake etter å ha væt på møtene. Dro med Naomi, så kom vi fram til stedet. Tok buss og ble ledet av flere som kunne veien. Var så takknemlig får å kunne komme seg tilbake uten vanskeligheter. Fikk også delt om møtene til en gutt på bussen! Han hadde et ønske om å komme, så jeg håper virkelig at han tok turen dit. For det tror jeg hadde vært en veldig velsignelse for ham. Det var så fint å komme tilbake hotellet.

Jeg merket at Betitt, Mathias og Jon Gunnar hadde bestilt burger som de kjøpte. Dermed kjente jeg og ledelsen på mat. Jeg spurte Jon Gunnar om han ble med en tur til og det ble han. Inne på Mac Donalds møtte vi flere herlige søsken i Herren. Jeg la merke til noen som hadde navnet Jesus på ryggen på hettegenseren. Jeg tok kontakt med han og han var også for konfarensen. Jeg fikk profetert over han og kompisen hans. De profeterte tilbake over meg og det var svært sterkt og salig for oss alle. En sann velsignelse og glede!

Senere på kvelden, så jeg 2 fra Finland, med en gang jeg så de, det var Tiina og Ester, hadde jeg en følelse av at jeg kjente dem. De var så giret på Jesus. Mens vi pratet sammen, så preachet jeg høyt om Jesus, jeg sa på Mc Donalds, hei alle dere som er her! Jesus er konge, vi har vært på møte og sett mennesker bli helbredet og møtt. Om du er her inne på Mc Donalds og trenger helbredelse for noe i livet ditt, da si ifra, så skal jeg be for deg. Ingen kom for å få helbredelse, men det var godt for meg å ha gjort dette. Samt at en gutt på 16 år kom og fortalte at Jesus hadde helbredet ryggen hans fra skjevhet, det endte med at vi fikk pratet mer med han og vi spiste mat sammen .