Turen for evangelistene fortsatte til Bodø, der hadde de et meetup-møte den 2 August inne på scenen i glasshuset. Omkring 80 personer hadde møtt opp og godt over 100 mennesker fikk med seg begivenheten inne på kjøpesenteret.

En skare av ungdommer fulgte etter Levi inn på senteret, mens han delte det gode budskapet med sin håndholdte speaker og mikrofon på veien inn til senteret. Både unge og eldre var begeistret for å se Levi så langt nord, mange tok fram sin mobil for å filme og ta bilder.

Flere aviser kom for å dekke begivenheten, blant annet avisen Bodø nu, som gav en svært positiv omtale i avisen, der de skrev at besøket til Levi jensen hadde brakt med seg en oppstandelse til Bodø.

Evangeliet forkynt inne på kjøpesenter

-Hallelujha vi har hatt meetup her i glasshuset sammen med Levi Jensen og Elin Therese Slotten, vi har forkynt evangeliet og delt. Dette var veldig sterkt, mange har blitt oppmuntret. Vi har prekt i over en time og forkynt evangeliet og delt sterke vitnesbyrd, så dette forløser noe over byen, forteller Daniel Haddal begeistret!

-Et slikt meetup når ut og det var sterkt å se flere som responderte på frelsesinnbydelsen, avslutter Haddal

Ungdommer ble frelst

-Det var veldig gøy å være her i Bodø, det er jo i området av der jeg kommer ifra, synet av å se glasshuset fylt opp, der det står mange ungdommer som er ivrige til å høre på. Til og med oppe på galleriene sto det folk og fulgte med. Vi prekte alt hva vi hadde, vi hadde frelsesinnbydelse og det var tre frimodige ungdoms-gutter som kom fram og sa at de ønskt å bli frelst. Vi samtalte etterpå med de og den ene som kom fram var så klar for å følge Jesus, hadde vitnet også om det på film. Dette er så vært det, Gud frelser og rører ved mennesker. Flere kristne sa at dette må det skje mer av, dette trengs, mennesker er sultne for at Guds ord skal bli forkynt i Bodø, avslutter Elin Therese Slotten med et smil.

-Så gøy å proklamere Jesus sitt navn på et kjøpesenter, det er butikker rundt omkring og mennesker går forbi hele tiden. Det at vi sto her inne og proklamerte Jesus som sannheten og veien, var godt! Vi har virkelig forkynt i dag, avslutter Slotten begeistret!

-Dette var ikke feil! Det har vært veldig bra, vi har knust satan i denne byen, der vi har avslørt hans triks. Så har vi løftet fram mesteren, kongen Jesus. Vi har sådd mye og det har falt i god jord og det en sår skal en høste og dette vil gi en god høst! Norge blir frelst. avslutter Levi Jensen med et bekreftende ”amen”!

Fra video-intervjuet forteller disse to ungdommene som sin opplevelse av meetupen:

-Hvordan var det å være på meetup i dag? Det var en flott og en fin opplevelse forteller Børge Tobias

-Jeg ble frelst også og dette var veldig bra, nå har jeg Jesus enda nærmere og jeg skal følge han videre. Under talen kjente jeg en slags kraft som gikk inn i hjertet mitt forteller Viktor.

3 på meetup Intervju:

Ei av de som var med på meetup, var ungdomsleder i bykirka i Bodø, Eirin Aasen.

-Det var fantastisk, Daniel, Levi og Elin var oppe på scena i glasshuset og fortalte om Jesus, om hva Jesus har gjort i deres liv, samt at de delte veien til frelse.  Det kom fram mennesker som både ønsket forbønn for helbredelse og andre ungdommer  som ønsket å bli frelst, som da tok imot Jesus.  Det er godt å være på meetup selv om man er frelst, det er godt å se Gud virke i Norge, avslutter Eirin Aasen

Espen Jacobsen som er med i Filadelfia Bodø, var en av som møtte opp for å vise sin støtte:

-Dette var utrolig, jeg har aldri sett noen legge ut evangeliet på en slik måte før. Folk er først og fremst nysgjerrige og en kan se at Den Hellige Ånd berører folks hjerter. Dette er noe som jeg virkelig står opp for og støtter, jeg kjente at dette er noe jeg både har lyst til å støtte og drive på med, hele møtet var en sterk oppmuntring, avslutter Espen.

En av de som møtte oppe på meetup var Rune Nilsen som har en evangeliserende livsstil der han deler om Jesus hvor han enn ferdes.

-Dette var helt fantastisk, masse ungdommer og evangeliet ble forkynt. Nå vet ungdommene i Bodø så mye mer om Jesus. Til alle andre, dere vil aldri angre på å komme på meetup. Jeg har selv vært en troende i 2,5 år, frelst igjennom å se på TV og livet mitt har aldri vært det samme, avslutter Rune Nilsen med Iver