Heia, vil bare dele et vitnesbyrd fra i dag. Andreas Fjellvang, meg og Benedikte Dvergsnes dro ut på skattejakt. Det regnet en del så vi fant ut at vi skulle dra til Hint ( Universitet). Andreas fant på at han ville ta med seg sitt video kamera med stativ og mikrofon.

Vi gikk inn på universitet og kom i kontakt med elever som satt i kafeen. Vi spurte om vi kunne stille de noe spørsmål angående mirakler for så å lage en video dokumenter. Flere av studentene var nysgjerrige på hva det gjaldt og lot lot seg intervjue.

En av de jeg snakker med, hadde ikke noe spesielt forhold til Gud.Så gir jeg han et profetisk ord, der jeg sier til han” Jeg ser at du drar til New Zealand og Australia for å spille musikk.” Gutten ble overrasket for det var akkurat dette han drømte om etter skole året. Dette åpnet opp slikt at vi kunne snakke mer med han.

Så gikk vi videre, det var skikkelig akward å gå i skole korridoren med mikrofon og video kamera, men vi gikk i ledelsen. Vi fikk øye på en gjeng på 15 studenter. 5 av de satt ved et bord og en annen gjeng på 10 satt ved det andre bordet.
Vi går til de 5 som satt sammen og spurte om vi kunne intervjue de, først er de skeptiske, men så får vi lov til det.

Vi snakket med en gutt som satt der, det viste seg at han hadde nakke smerter og en kneskade. Så i det jeg skal til å be for han, så får jeg greie på at han heter Mathias. Da tok jeg opp baksiden av skattekartet. Der hadde jeg skrevet- Mathias, gitar, 3 søsken, kne skade.

Jeg viste fram skattekartet mitt og alle som satt der skvatt til og ble sjokkert. For det stemte med at han spilte gitar og hadde 3 søsken. Dette endte opp at atmosfæren ble mer åpen, de sendte skattekartet rundt slikt at alle kunne få se. Deretter fikk vi bedt for han. Han hadde også et bein som var litt kortere enn det andre. Det vokste ut ved forbønn mens de andre studentene så på.

Amen, Gud er god, han gjør mektige gjerninger i Norge også!