Helena Cecilia, forteller med begeistring om det hun har sett Gud gjøre i igjennom henne, den tiden hun var i Thailand på misjonstur sammen med bibelskolen:).
Noe av det som gjorde inntrykk på henne, var blant annet så se hvordan menigheten i byen brydde seg om folket og hadde innflytelse i å nå ut til de fortapte. Hva var noe av inntrykkene av turen.

Vi har sett over hundre helbredelser, vi har sett mange ta i mot Jesus. Vi har profetert over mange, lært mennesker opp i det kreative som dans og kunst. En som svar delvis blind, fikk synet sitt tilbake.

Menigheten dro ut på bønne-vandring ut til de mørkeste stedene. Det var en sterk fokus på det.

Å vær et lys i mørke.
Misjonærene på stedet vi var på i Thailand, har et veldig hjerte etter å ta med seg guds rike igjennom bønn ved å dra til Red light distrikt for å nå ut til mennesker. Jeg fikk lov til å være med på flere bønne-vandringer inn i ulike templer. På en av vandringene, skjedde det at på det første templet vi gikk inn i. Jeg så for meg endelser oms gikk på siden av oss og at vi gikk som et tog mot dette templet. Englene gikk med oss på begge sider. Da vi kom inn i templet, forventet jeg å føle en ubehag, men det motsatte skjedde, jeg fikk heller erfare nærhet av Gud skikkelig sterkt da jeg kom inn. Gud var tilstede.

Jeg kjente hvordan Den Hellige Ånd fylt meg forteller Helena og disse avguds-statuene, som satt der, de prøvde liksom å se skumle ut, men jeg bare lo av de, etter at jeg kjente at Gud fylte meg opp med sin kraft og glede og viste med at Han er sterkere enn det som fantes der.

Faktisk, så hadde jeg gikk ikke lyst til å gå ut av templet, da jeg kjente at Guds var så nær meg, men så sier en i klassen! Se på Helena sine øyner, de stråler! Og alle i kor, ropte Ja!!!
Tydeligvis, hadde mine øyner begynt å stråle på en overnaturlig fysisk måte, der andre kunne se at det lyste ut av mine øyner, forteller Helena med et smil.

For meg var dette en bekreftelse på at når vi kommer inn i mørke, så blir det lyset vi er bærere av, så mye sterkere. "Mørket kan altså ikke på virke lyset, men lyset påvirker mørket!”

Det eneste jeg gjorde var å være i kontakt med Gud, jeg gikk sammen med Gud inn der. Og jeg tror at når man tar med seg lyset inn til mørke steder, kommer mørket til å bli så¨svakt at det til slutt kan bli en landingsplass til Gud. Det er derfor denne menigheten tar disse bønne-vandringene, nettopp, for å endre atmosfæren.

Lyset er sterkere enn mørket
For å forklare litt til templet og det som skjer der, så pleier de å ha en årlig begivenhet hvor enkelte mennesker begynner å manifestere i demonisk aktivitet. Også begynner folk å tilbe disse menneskene og se opp til de som manifesterer demonisk og kutter seg i ansiktet og tar ulike metall-gjenstander igjennom ansiktet. Dette var en normal ting for folket, åndelig manifesterende mørke var vanlig. De hadde festivaler hvor store folkemengder ble besatt av demoner. Så det var naturlig å komme dit og kjenne på et ekstremt mørke. Likevel, kom vi inn og kjente bare på Guds nærvær. Fordi Gud er så levende i oss og det uansett hva slags omstendigheter som er rundt.

I forhold til at lys kommer til å bli til mørke, så fikk jeg et profetisk bilde av Gud til “worship house” og glad world heter organisasjon. (som er et lpvsangshus, der mennesker samler og ber).

Profetisk-kunstbilde
Jeg så et Jesus sine hender komme ut av en åpning i skyene og Hans blod renne ned fra hendene og ned i et tornekrattet så jeg at det vokste opp en rød stor rose. Jeg hørte setningen “Torns Will turn to roses” ( Torner vil bli til roser). Jeg malte da et bilde som gave til menigheten, som en bønn og stadfestelse på at mørke rundt kommer til å bli til lys. Den forvridde kjølighet, som det er mye av i Thailand, kommer til å bli til Jesus sin sanne kjærlighet i gjennom Hans blod. Og (worship house) er som en åpning, der Gud kan komme inn med blodet sitt og gjenopprette alt til den originale tilstanden, for torne, er egentlig en rose.

Jeg ble ferdig med bildet, rett før vi skulle rekke flyet hjem til Norge. Så nå henger bildet i veggen på lovsangs-rommet som er proklamasjon på det Gud vil gjøre i Thailand igjennom dette stedet.

Dette er et bilde av maleriet som Helena Cecilia malte inspirert av Den Hellige Ånd

Trivelig å ha Helena på besøk. 
Ellers var det trivelig å ha Helana på besøk. Vi spiste laks, steinbit, burgur og grønnsaker. 
Det er jo gøy å skrive slike detaljer, når en først har en blogg å skrive på:).