(Del 5) Supernatural Night Walk

Dersom dere blir i meg, og mine ord blir i dere, da be om hva dere vil, og dere skal få det. Joh 15:7

Vi fortsatte med å kjenne på Guds ledelse for kvelden.
Etter ei stund la vi merke til 3 personer som satt ved en benk. Både Jeg og Emiil kjente at det kostet oss noe å ta kontakt med de. Men vi giddet ikke å bli styrt av frykt og sperringer.

I det vi kom i kontakt med de, fortalte vi dem om helbredelser. Jeg fortalte at jeg hadde gått på “Supernatural School” i California. Så delte vi vitnesbyrd med de.
De begynte å bli åpne og ei av de hadde smerter i rygg og det viste seg at det ene beinet var 2 cm kortere enn det andre.

Vi sa til de to jentene, hvis du opplever at beinet vokser ut vil du da gi Jesus en sjanse?
Begge svarte ja på det. Emil satte seg ned på kne og befalte beinet til å vokse ut. Og “vips” så vokste det ut.

Jentene ble sjokkert på en positiv måte da dette skjedde. Det kom også to andre av deres venninner som fikk vitne til miraklet.

Nå hadde vi oppmerksomheten deres. Nå ville de også kjenne på Guds kraft, to av jentene fikk nå kjenne på prikking og tyngde på hendene

Emiil fant så ut gjennom samtale at ei av de var i slekt med han. Hun var en tremenning. Emiil fikk så ledet henne til Jesus.

Til slutt så ville den jenta som hadde fått beinet vokst ut lyst til å bli lengre. Vi ba for henne og begge beina vokste litt ut. Det var litt spesielt å be for henne, for politiet sto bare et steinkast unna og så på.

Vi gikk videre og tok mot til oss til å snakke litt med politiet, vi ga de mannakorn og de takket for det.

Vi dro inn på en pub, der drakk vi kaffe og feiret det som Jesus hadde gjort på gata.

Det var en gjeng på 3 som satt på et bord ved siden av. En av de reagerte på at vi bare drakk kaffe og spurte om vi ville ha litt øl.

Vi takket høflig nei også gav vi han et mannakorn. Mannen i 20 årene leste det og kommenterte” dere er Kristne, derfor drikker dere ikke”.

Han endte opp med å spørre etter flere mannakorn og til slutt hadde han 10 bibelverser som han leste på sammen med kompisene sine.

I det de gikk ut av puben sa denne mannen “amen”. Det var tydelig at ordene hadde betydd noe for han.

Ved å kun gi ut mannakorn fikk vi sådd Guds ord i denne mannen og kompisene. Og husk:
“Guds ord vender aldri tomt tilbake”