Outreach evangelisering på gaten i Riga
Da er jeg nå på awakening Europe. Fint å være her. I dag startet dagen med å høre på Jason Chinn som talte om helbredelse. Fint å se og høre. Vi fikk se mange mennesker møtt, helbredet og satt i frihet.

Jeg dro også ut på en Outreach. Jeg lå og hvilte mens jeg hørte på undervisningen. Så fikk jeg for meg å bli med i gruppe 6 eller 7. At teamledelsen skulle ha mørkt hår.

Jeg dro ut og da ropte Marion(ei jeg gikk på Bethel school med, som er fra Finland) på meg. Hun var i gruppe 3. Der var og en annen finsk teamleder. Hun hadde svart mørkt. Jeg ble med de. Vi dro inn på en buss. Bussen var svært stor og vi hadde bare 20 euro penger. Det var for mye penger for bussjåføren så vi slapp å betale.

View this post on Instagram

Jason Chin - teaching at workshop #AwakeningEurope

A post shared by Daniel Haddal (@danielhaddal) on

?taken-by=danielhaddal

Forkynnelse på bussen
Mens jeg var inne på busse, tok jeg en risk og spurte en av de fra Latvia om han kunne oversatte meg fra engelsk. Han sa ja til det og gjorde det. Jeg talte da på bussen og mange så og hørte på. Talte med oversettelse. Talte i en 6 min, om korset, blodet og omvendelse. Så spurte jeg en annen om hun ville tale og hun gjorde. Hun var fra Canada og hennes vitnesbyrd var fantastisk.

Etterpå delte jeg pånytt i minutter og fortalte blant annet om at Mark Sartin hadde blitt helbredet. Så stoppet bussen ved en park. Den gjengen som oversatte meg og Christina fra Canada, de gikk ut og jeg gikk med dem.

Hoppet ut av bussen -havnet på feil sted

Teamlederen min Marion, kom da og sa Daniel det e ikke her vi skal av. Dermed gikk jeg inn på bussen igjen. Men hjertet mitt lengtet etter å dra ut til denne parken. Derfor gjorde jeg det 2 stopp senere. Jeg spurte teamlederen min om det var greit og hun sa at vi var ikke fremme før om 40 min, så ja jeg kunne det, hun sa at hun faktisk selv kunne tenkt seg å gjort det, men siden hun var teamleder, kunne hun ikke.

Jeg gikk kjapt for å ta igjen de andre , siden jeg hadde gått ut på en helt annen stopp. Etter å ha gått noen minutter la jeg merke til Christiana fra Canada og to andre som jeg møtte. Nemlig Rebekka & Marit fra Estland, de var fra en DTS. Vi gikk rundt i området av Riga i gamlebyen og i parken. Vi inviterte med oss folk. Vi hadde flere fine samtaler. Noen ønsket å komme på eventen, andre ville høre mer om Jesus og noen igjen var ikke så veldig snakksalige.

Forkynnelse og sang på åpen gate
Mens vi gikk sammen i parken, fant vi en gruppe med 9 fra Latvia. De hadde ingen leder, så jeg joinet de og fikk så vært leder for gruppen. Det har sterkt og spesielt. Jeg talte mens vi gikk og tolken oversatt meg, sa til folk at jeg Jesu elsket dem og fikk delt deler av evangeliet på forskjellige steder. Vi dra til gamlebydel av Riga, som var rett i nærheten.

Etterpå så vi Jason Chin, han hadde 2 kamerafolk med seg, han ba for en eldre dame som opplevde helbredelse. Det var sterkt å se hvordan hun ble bedre og Jason gikk rundt på gatene og fortalte om det.

Deretter snakket vi med tre tenåringer, de ønsket å komme på møtet. De fra Latvia delte med dem om konferansen. Virket så de fikk veldig god kontakt. De tenåringene ekspreminterte med stoff.

Så sto opp i gaten og forkynte åpent og jeg ble oversatt, så sang vi lovsang åpent på gaten. Jeg sang og i lamme. Veldig sterkt og oppmuntrende

Etterhvert kom flere til oss og både sang med oss og forkynte. Ei fra Sverige på 19, delte sterkt om sin frihet i Jesus. Jeg fikk filmet henne litt på Facebook live og ble selv oppmuntret av å høre henne. Andre kom og sammen med oss, noen talte høyt på gaten og delte om livet sitt. Andre kom og sang.

Gud, hjelp meg 
Etterpå ble jeg sulten og lengtet etter et sted å spise, hadde nesten ikke spist siden frokost, (kun 1 banan og 1 pizza slice) jeg fikk da kjøpt en salat på MC Donalds. Da jeg kom tilbake var alle dratt tilbake. 
Jeg ba en bønn til Herren om ledelse, siden jeg ikke ville gå alene og ikke hadde mer mobilnett igjen på telefonen heller. 
Rett etter jeg hadde bedt til Gud om hjelp og ledelse, snakket jeg med en mann som syklet og hadde passasjervogn bak på sykkelen sin. Jeg spurte om han kunne sykle meg til Arena. Men han sa at det var litt langt for en sykkeltur. Så det endte med at jeg pratet med han. 
Mens jeg snakket kommer en amerikaner fra Texas, ved navnet Heilii. Hun bor i Tyskland og var så ekstremt frimodig. En kvinnelig utgave av Ben Fitzgerald. Jeg snakket med henne og hun kom og profeterte over både meg og sykkelmannen, som ikke var en troende. Ordene hun sa var sterke. Kanskje litt for høyt nivå til han sykkelmanenn vår. Men fint å kalle ut gullet i ham. Jeg inviterte han også til å bli med på awakening, men han kunne ikke siden han skulle jobbe. Denne mannen var i 20-årene sine. 

Forsterkning og mennesker blir oppmuntret på gaten
Jeg fikk så gå sammen med Heilii, hun visste veien tilbake til arenaen, dermed hadde jeg noen å gå med. Alle hun ser på veien sier hun til, Jesus loves you. Jesus loves you. Og taler ordet rett inn i deres situasjon. Kunne se at folk ble både positivt overrasket og oppmuntret. Hun stoppet folk og gav de korte profetiske hilsninger og oppmuntringer.

Guttene fra India
Vi legger mer til noen fra India, idet vi ser disse guttene fra India. Ser vi at de faktisk ser på Awakening-euop billetten sin som de hadde fått av noen. De spurte oss om vi visste hvor Arenaen var. Jaaa sa vi. Vi inviterte dem med med oss og de gikk sammen med oss. Han ene var så hyggelig å gav meg sin jakke. Det regnet, jeg hadde kunne 1 t-shjorte på meg. Slike handlinger viser meg Pappa Gud sin omsorg når jeg er på reiser.

Vi kom fram til stadion. Lovsang var fullt i gang med Jeremy Riddle og jeg var med gutta i omtrent 45 min for å følge de opp, under møtet under lovsangen. De var ivrige, de ringte til og med venner fra India og andre steder og filmet og viste fra hva de var på. Så dro vi til Robin fra Sverige som de kjente og sto med han.

Kveldsmøte med kraft og hundrevis omvender seg til Jesus
Forkynnelsen var sterk og klar. Ben Fitzgerald delte tydelig med oss med sårbart sitt vitnesbyrd om sin relasjon og tap av sin far og sitt vitnesbyrd med sterk beskrivelse. Det endte med at flere hundre løpe fra for å bli frelst, det var mange som kom fra. Kanskje sånn mellom 250- 400 personer , de tok imot Jesus.

På kvelden spiste vi på Mc Donalds og jeg møtte flere som var med i Jesus gjengen. Der fikk vi god kontakt og jeg fikk intervjuet lillebroren på 13 om hvordan det er å være her på awakening Europe.