Utrolig spennende kveld. Jeg var med noen venner  fra Fire Life. Vi besøkte Edna! Og vi spiste middag og takket Jesus! Så fikk vi delt evangeliet igjennom en app. Var da med Cecilie:) Og vi fikk bedt for noen ungdommer. Cecilie delte sitt vitnesbyrd om hvordan Jesus har satt henne i frihet, helbredet henne og møtt henne. Cecilie opplevde og at et bein som var kortere enn det andre vokste ut igjennom forbønn, det over internett! Samtidig fikk vi delt om korset og fortalt om Jesus sin mektige kjærlighet, flere ble oppmuntret, takknemlig og glad! Edna delte om kraften i navnet Jesus og viktigheten av å holde seg nær Ham! Det var tre tenåringer som ba frelsesbønn over nett og ei opplevde helbredelse i ryggen sin. 

Gud er så god! Takk og lov! Det er godt å være et lys i hverdagen! 

Cecilie, forteller; Det var gøy og utfordrende å dele om Jesus via nettet. Jeg opplevde en skikkelig ild og kraft da jeg delte mitt vitnesbyrd og evangeliet! Min historie er at Gud fant meg, reddet meg fra selvmordstanker, og viste meg sin kraft. Han gav meg verdi og jeg fikk livsglede og fred! Siden har Jesus snudd livet mitt opp ned! Nå lever jeg for Jesus!