Da er jeg back in town! Mo i Rana. Byen der jeg ble født! Her er det snø og skikkelig flott stemning. Tenk at nå er det et nytt år! Det nye året 2021. Det begynte jo spesielt med at det ble en slags lock down i Norge fram til 18 Januar. Ganske frustrerende at det blir sånn besøksforbud. Det er så mange ensomme stakkarslige mennesker som får lite besøk og nå får de ingen besøk. Men ja, det skulle vell vare kun til 18 Januar, så etter da, så burde ting bli bra! En venn av meg ringte og fortalte meg med begeistring at den 4. Februar, så skulle dette bli borte. Han følte han fikk det i bønn. Så vi får se om det stemmer.😁

Det nye året, det er stort med 2021. Tenk at Den Hellige Ånd har vært på jorden i rundt 2000 år og at frelsens dag er nå! Det er godt å tenke på. Og jeg vet selv at jeg kan ta full tilflukt til Jesus, så selv om saker virker, skummelt, vanskelig eller tungt, så kan jeg alltid søke tilflukt hos Jesus. Det både styrker, oppmuntrer og gjør meg motivert og glad! Jeg vet at det er en styrke i Herren! Ved å kunne komme til Ham og bare hvile❤️.

Jeg har fremdeles en 10 dager igjen her på Mo, så de skal jeg bruke godt på å hvile og hente meg inn. Det er en viktig nøkkel i denne tiden med hvile, da spesielt for en kar som meg, som er aktiv og med på så utrolig mye!

Men ja, jeg har mye å se fram imot i 20201. Det er mye stort som vil skje. Og jeg tror at Gud vil virke mektig! Jeg gleder meg til seier, gjennombrudd og at det blir et skikkelig skifte i retning av det Gud har. Jeg tror at tilstanden i USA vil bli overraskende bra. Jeg tror, ikke, men vet☺️

Samtidig så har jeg tatt noen nytt-års forsetter. Og et av de er å skrive en andaktsbok. Så derfor skriver jeg en andakt hver dag, samtidig som jeg taler denne andakten inn på en video, legger det ut på Facebook, youtube og på bloggen danielhaddal.no som er laget med wordpress. Har og en liten teaser til tiktok og til instagram.

Alt i alt, så er Gud utrolig god og jeg vet at jeg kan gi Ham alt som er vanskelig! Han tar godt vare på meg!  

Jeg har visjoner for året som jeg føler jeg har fått av Jesus, disse vil bli satt i funksjon litt etter litt.

Jeg skal og trene flittig dette året og gå fast 10,000 skritt pluss hver dag. Samtidig så vurderer jeg å ta et godterfritt år. Det er noe jeg har godt av. Sukker er jo gift, så hvorfor ikke bare kvitte seg med det nesten totalt? Eller hva?. Det er vell målet til 90% av befolkningen å trene mer. Det handler lite om å skippertak, men heller å ha en livsstil av gode vaner som da igjen gir gode resultater.